Captura de Jordi Sánchez com a Antonio Recio, Nathalie Seseña com a Berta i Nacho Guerreros al final de la temporada 14 de La que s'acosta

Així ha estat el final de la temporada 14 de 'La que se avecina, amb una possible mort

La temporada 14 de 'La que se avecina' acaba amb una caiguda per les escales després de l'intercanvi de pisos.

'La que se avecina' ja ha finalitzat l'emissió de la seva temporada 14 a Prime Video. La plataforma ha estrenat cada setmana un episodi de la comèdia de Mediaset, culminant la temporada aquest divendres 22 de desembre amb el vuitè capítol. Un episodi que ha acabat amb una caiguda per les escales que podria augurar la mort d'un dels seus protagonistes.

D'aquesta manera, una de les trames principals de l'episodi de 'La que se avecina ' ha estat l'esperada boda entre Yoli (Miren Ibarguren) i Óscar (Félix Gómez). La parella ha seguit amb les seves anades i vingudes i tot ha estat a punt d'anar-se'n en orris després que el fotògraf descobrís que la seva ex no estava embarassada. Tot i això, després d'una nit de borratxera i confessions, Yoli i Óscar decideixen seguir endavant, amb el casament més enamorats que mai.

Captura de Miren Ibarguren i Félix Gómez al casament al final de la temporada 14 de La que s'acosta
Final de la temporada 14 de 'La que se avecina' | Prime Video

L'enllaç, però, va estar a punt de cancel·lar-se perquè l'Óscar no arribava a l'església. I és que es trobava al notari esperant al costat de la resta dels veïns per vendre's entre ells els pisos. Finalment, passa l'intercanvi d'habitatges.

D'aquesta manera, Óscar compra a Menchu (Loles León) la meitat del primer interior dreta per anar a viure amb Yoli. Per la seva banda, Menchu compra a Cristina (Ana Arias) i Martín (Raúl Peña) el segon interior esquerra, mentre la parella compra a Antonio i Berta el baix dret. Finalment, els peixaters compren a la marquesa el tercer exterior esquerre, que és de Noelia (Inma Pérez-Quirós), i Amador Rivas (Pablo Chiapella) es queda el tercer interior esquerre d'Óscar.

Tot i això, no és or tot el que llueix. Quan la marquesa (Mamen García) i Logi (Margarita Asquerino) tornen a casa després d'haver venut el pis, es troben la Noelia amb un ganivet esperant-la a la porta. És llavors quan Noelia comença a perseguir Victoria Rafaela per l'edifici, que cau per les escales en el que podria significar la mort la inesperada del personatge.

Noelia amb un ganivet al final de la temporada 14 de La que s'acosta
Final de la temporada 14 de 'La que se avecina' | Prime Video

Una altra de les trames que també finalitza és la de l'engany de Julia (Ainhoa Larrañaga) als seus pares. Després que Greta (Rocío Marín) i Esteban (Carlos Chamarro) hagin pagat 100.000 euros per la virginitat de la seva filla, descobreixen que té una relació amb Xiang Li. Tot i això, no els pot tornar els diners perquè els ha ficat en un termini fix, quan tot ha sortit del compte de la comunitat.