Fotografia de Manu Sánchez a Terra de Talent de Canal Sud

Canal Sur recupera per sorpresa 'Tierra de Talento', amb el retorn de Manu Sánchez

'Tierra de Talento' dedica una edició especial als nens i anunciarà els primers concursants de la vuitena edició.

Canal Sur ofereix aquest dissabte 6 de gener un programa molt especial de 'Tierra de Talento'. Es tracta d'un especial on l'equip rep el presentador Manu Sánchez en tornar al plató en una nit dedicada als nens. Obriran els seus darrers regals de Reis en forma de sorpreses i grans actuacions musicals d'artistes convidats com Merche, María Parrado o Paco Candela.

Aquest programa serà especial per molts motius i un és l'esperadíssima tornada de Manu Sánchez al plató de 'Tierra de Talento'. El presentador, que recentment va donar les Campanades de Canal Sur amb Olga Carmona, torna a casa seva, visiblement emocionat, gairebé mig any després. Al llarg de l'especial, a més, es donaran a conèixer els primers concursants de la vuitena edició, que arrencarà en una setmana.

Captura de Pastora Soler al retorn de Terra de Talent a Canal Sud
'Tierra de Talento' | Canal Sur

D'aquesta manera, la porta gran de 'Tierra de Talento' s'obrirà per donar-li la millor de les rebudes, on no faltarà cap dels seus companys de programa. María Villalón, Pastora Soler, Antonio Canales, Mariola Cantarero i Jesús Reina ho esperaran amb els braços oberts i gran il·lusió.

En aquesta nit màgica, 'Tierra de Talento' comptarà amb increïbles actuacions musicals. Grans talents infantils que han passat per les diferents edicions compliran el somni d'actuar juntament amb els seus referents musicals, entre els quals es troben com a membres de l'equip del programa.

Fotografia del retorn de Terra de Talent a Canal Sud, amb Manu Sánchez o Pastora Soler
'Tierra de Talento' | Canal Sur

Per tant, Pastora Soler serà l'encarregada d'inaugurar aquest especial, acompanyada sobre l'escenari per l'Escolania CEU San Pablo. El jove cantaor de Jerez Manuel Monje unirà la seva veu a la de Jesús Méndez. Una altra de les convidades de la nit serà María Parrado, que pujarà a l'escenari de 'Tierra de Talento' per acompanyar Blanca Miralles.

Matías Campos, flamant guanyador de la setena edició, s'unirà a Antonio Canales. Les que també s'uniran a un dels seus grans referents seran Odile González i Andrea Beltrán, a qui acompanyarà Jesús Reina a l'escenari. Per la seva banda, María Villalón acompanyarà el jove finalista de la tercera edició, Dani García.