Captura de Patxi Alonso com a presentador del Conqueridor d'ETB

Patxi Alonso presentarà 'El Conquistador' d'ETB després de l'acomiadament de Julian Iantzi

Patxi Alonso i Lur Errekondo són els presentadors de l'edició 20 d''El Conquistador del fin del Mundo'.

'El Conquistador del fin del Mundo' ja té nou presentador a ETB2 després de la sortida obligada de Julian Iantzi. Dilluns que ve 15 de gener arrancarà la nova edició del reality, que aquesta vegada torna als seus orígens per celebrar el seu 20è aniversari a la Patagònia argentina. I com no, amb una final a Ushuaia, a les fredes aigües del canal de Beagle, al mític Far de la Fi del Món.

En aquesta ocasió, seran Patxi Alonso i Lur Errekondo els que dirigeixin els aspirants en l'aventura més dura viscuda fins ara. Un nou mestre de cerimònies que es posa ara al capdavant del reality i que coneix millor que ningú el format com a productor executiu i presentador d''El Debate del Conquis' durant més d'una dècada. En aquest aniversari anirà acompanyat de l'harrijasotzaile d'Usurbil, que repeteix l'experiència de l'any passat, però aquest cop deixa enrere el Carib per enfrontar-se a condicions més extremes.

Fotografia de Patxi Alonso i Lur Errekondo com a presentadors del Conqueridor d'ETB
Patxi Alonso i Lur Errekondo a 'El Conquistador' | EiTB

Entre les sorpreses més esperades, hi ha el retorn dos dels seus històrics capitans, José Luis Korta i Juanito Oiarzabal. Dues dècades després, la icònica parella torna a Patagònia després de diversos anys retirats del tràfec del reality a peu de camp per posar ordre als equips. De la mà del Korta i el Juanito veritable es reviuran moments històrics que faran les delícies dels que segueixen el programa des dels seus inicis.

Nedar en aigües gelades, escalar muntanyes escarpades, suportar temperatures sota zero o desafiar el corrent ràpid d'un riu. Així com dosificar menjar, aigua i forces són algunes de les claus per sobreviure en aquesta extrema aventura. La capacitat física, la convivència amb els companys, la resistència al fred i la fam també seran fonamentals per convertir-se en l'autèntic i veritable conqueridor.

Cal destacar que, l'última temporada d''El Conquistador del Caribe', va obtenir durant el final un 26,9% de quota i 324.000 teleespectadors d'audiència acumulada. Va acabar així una temporada amb una quota mitjana de 25,3% i 290.000 teleespectadors d'audiència acumulada de mitjana .