Ender i Kaya, dos personatges de 'Pecado Original' amb rostre seriós parlant-se cara a cara

Ender, desolada al capítol de 'Pecado Original' del dijous 25 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', el pla de Sahika surt a la perfecció.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 25 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Yildiz va convidar Kerim a sopar a la mansió perquè Halit no sospités del motiu real de la discussió que havia tingut amb Ender. Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 25 de gener, el pla de Sahika surt a la perfecció i Ender acaba enfonsada. Ha organitzat un sopar amb el seu germà i una coneguda seva perquè es coneguin. A més, vol que vagin Halit i Yildiz per acabar de segellar així l'enemistat entre la jove i Ender

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'aquesta manera, Ender assegura amb ràbia que Yildiz l'ha apunyalat per l'esquena. No obstant,el que de veritat la deixa trencada és adonar-se que ha perdut Kaya per sempre. Està totalment desolada.

A més, Yildiz confessa a Halit que ha venut una de les coberteries per poder pagar una multa que tenia. Halit, per a sorpresa d'ella, reacciona molt bé i la tranquil·litza. Està disposat a ajudar-la a tot per recuperar amb força la seva relació i tornar a ser una família.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Plànol curt de Yildiz parlant per telèfon en una escena de la sèrie 'Pecado Original' on apareix amb rostre seriós
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.