Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo

Telecinco anuncia per sorpresa el nou projecte en solitari de Lara Álvarez

Tot i punxar amb 'A tu bola', Lara Álvarez agafa les regnes d'un nou programa en solitari, que ja ha començat la promoció.

Lara Álvarez seguirà sent una de les principals presentadores de Telecinco durant el proper any. Després d'acabar el seu paper a 'GH VIP: Última Hora' i punxar amb l'estrena d''A tu bola', la cadena ha arrencat la promoció de 'La Mejor Generación'. Es tracta d'una de les noves apostes de Telecinco per al 2024, que compta amb Lara Álvarez com a presentadora en un nou projecte en solitari.

"¡Comença l'espectacle! Humor, competició i la millor música amb nou cantants famosos representant tres generacions diferents", diu la promo que ha llançat Telecinco. "Els streamers, els cassets i els vinils representant tres generacions diferents", afegeix la promo.

No obstant, sorprèn perquè alguns dels famosos que apareixen a la promo no són cantants. És el cas d'humoristes com Ana Morgade, David Fernández, Esperansa Gràcia o Pablo Carbonell. No obstant això, també hi participen artistes com Marta Sánchez, Sole Giménez, Marta Sango o Melody.

Recordem que, segons publiquem en exclusiva a TVienes, inicialment Mediaset va oferir 'La Millor Generació' a Edurne, però va rebutjar ser la presentadora d'aquest nou format. La cantant ha format part del jurat de 'Got Talent' a totes les seves edicions.

Pel que fa a 'A tu bola', el nou concurs de Lara Álvarez, ha arribat amb un fluix 8,2% de share i 886.000 espectadors al prime time de Telecinco. Unes dades que converteixen el format en la quarta opció de la seva franja, per sota d'Antena 3, La 1 i Cuatro. A 'A tu bola', tres celebrities rivalitzen en una competició de bales en què demostren la seva estratègia, habilitat i punteria jugant en recorreguts.

Captura de Lara Álvarez a la promo d'A la teva bola a Telecinco
Lara Álvarez a 'A tu bola' | Mediaset

Després d'abandonar 'Supervivientes', Lara Álvarez es va posar a l'estiu al capdavant de 'Me Resbala', que no va funcionar a Telecinco en acomiadar-se amb un 4,5% de share. Tampoc ha tingut sort amb 'GH VIP: Última Hora', que ha estat moltes vegades quarta i fins i tot cinquena opció de la seva franja rondant el 7% de quota.

D'aquesta manera, 'La Millor Generació' serà una de les primeres apostes de Telecinco per començar el 2024. La cadena de Mediaset també promociona 'GH DÚO' amb Marta Flich o 'La isla de las Tentaciones' amb Sandra Barneda. Així com 'Celebrity School' amb Christian Gálvez o 'Bailando con las Estrellas' amb Jesús Vázquez, que arribarà el dissabte 13 de gener.