Antonio Resines i Jorge Sanz a Serrines, fusta d'actor de Prime Video

Prime Video posa data d'estrena a 'Serrines: Madera de actor', amb Antonio Resines

'Serrines: Madera de actor' arribarà al gener a Prime Video abans de la seva estrena als canals de Mediaset.

Prime Video ha posat data d'estrena a 'Serrines, Madera de actor', protagonitzada per Antonio Resines. La sèrie aborda la història de Serrines, un intèrpret veterà que ha gaudit de glòria en la seva carrera gràcies al fet que va protagonitzar 'Los Tocino'. Aquesta popular sèrie li va donar l'èxit, la fama i els diners, però no la seva aspiració principal: guanyar-se el suport de la crítica i el prestigi tant de la indústria de l'entreteniment com dels seus companys de professió.

D'aquesta manera, 'Serrines, fusta d'actor', una comèdia de Mediaset, produïda per Mandarina, s'estrenarà a Prime Video el proper divendres 12 de gener. Ho farà abans de la seva emissió en obert als canals del grup audiovisual. Per tant, la sèrie és una de les primeres apostes de l'any de Prime Video, juntament amb l'estrena de 'Zorro' o la segona temporada de 'Sapo SA'.

Antonio Resines i Lucía de la Fuente a Serrines, fusta d'actor de Prime Video
'Serrines, madera de actor' | Mediaset

Per tant, quan està a punt de protagonitzar el reboot d'aquesta sèrie amb què es va fer conegut, Serrines deixa a l'estacada la plataforma que el produeix i decideix donar un nou enfocament a la seva carrera. Per això, i malgrat que sempre ha estat reticent a tenir representant, contracta la filla del seu cosí i li encarrega que li busqui obres sesudas en què pugui interpretar un paper que el consagri com a actor. Tot i això, una circumstància inesperada el portarà a aparcar les seves pretensions i participar en campanyes publicitàries de productes de segona, entre altres treballs, per continuar sobrevivint.

A través d'unes trames plenes d'humor, els espectadors seguiran les peripècies del protagonista. Serrines, a més, patirà la pressió afegida d'una clàusula del seu contracte que no ha pogut trencar: l'inici d'enregistrament d'un docureality sobre la seva vida. Aquest deixarà al descobert les seves maneres una mica tosques, els seus discursos de 'cuñao' i les seves freqüents ficades de pota.

Antonio Resines, Luis Bermejo i Jorge Sanz a Serrines, fusta d'actor de Prime Video
'Serrines, madera de actor' | Mediaset

Completen el repartiment Jorge Sanz, Lucía de la Fuente, Marta Flich, Luis Bermejo, Teté Delgado o Jaime Pujol. Així com Maria Morales, Ginés García Millán, Carmen Ruiz, Canco Rodríguez, Jesús Castejón, Mar Abascal i Ana Morgade.