Captura de Sahija a Pecat Original d'Antena 3

Un gran enuig al capítol de 'Pecado Original' del divendres 22 de desembre

Al nou de 'Pecado Original', Ender comença a treballar al hòlding com la mà dreta de Halit.

'Pecado Original ' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 22 de desembre. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat a atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 22 de desembre, Şahika ha provocat una nova discussió entre Ender i Kaya. La germana de Caner va acusar directament la seva cunyada d'haver enverinat el seu fill, ja que, com que havia intentat matar-la uns dies abans, no l'estranyava que tractés de fer el mateix amb els seus éssers estimats. Tot i això, Şahika va assegurar ser inocent i Kaya va obligar la seva dona a disculpar-se amb ella.

D'aquesta manera, Ender és desfà amb Caner i li explicarà que està molt enfadada amb Kaya. Amb tot el que els ha fet Şahika, no compren com no s'ha posat al seu lloc i no ha tret la cara per ella a la discussió .

Yildiz a Pecat Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Şahika gaudirà d'haver creat un nou problema en el matrimoni del seu germà, encara que Ender i Kaya parlessin sobre els fets i intentaran fer les paus. Aconseguiran solucionar les diferències o acabarà Şahika dinamitant la seva relació?

A més, Yildiz està molt il·lusionada amb Kerim i no pot deixar de pensar-hi. Halit està molt atent al seu fill i vol passar-hi tot el temps possible. Per la seva banda, Ender comença a treballar a l'hòlding com la mà dreta de Halit, que també vol mantenir Kerim del seu costat.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Halit assegut mirant al capdavant al capítol de Pecado Original d'aquest divendres 14 de juliol
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat a audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrit els Estats Units, Mèxic, Grècia, Chile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors una tarda molt variada a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.