Fotografia dels presentadors d'Informatius Telecincoo: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Ángeles Blanco i Isabel Jiménez

Telecinco anuncia els seus canvis en informatius amb moviments, però sense sortides

David Cantero passa al cap de setmana, mentre que Ángeles Blanco presentarà Informativos Telecinco amb Isabel Jiménez.

Telecinco anuncia la seva reestructuració en Informatius després de la sortida de Pedro Piqueras i l'arribada de Carlos Franganillo. La cadena segueix fent passos en el disseny de l'estructura que presentarà en la seva nova etapa, que començarà a principis del 2024. Una nova etapa liderada per Francisco Moreno, nou director de l'àrea d'Informatius de Mediaset España, juntament amb Carlos Franganillo.

D'aquesta manera, a partir del mes de gener, l'edició d'Informatius Telecinco 21:00h de dilluns a divendres serà presentada per Carlos Franganillo. Mentrestant, dues dones estaran al capdavant d'Informatius Telecinco 15:00h: Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. A més, Ángeles Blanco es posarà al capdavant d'Informativos Telecinco 21:00h quan Carlos Franganillo estigui fora de plató.

Primer pla d'Isabel Jiménez a 'Informativos Telecinco'
Isabel Jiménez | Telecinco

Per la seva banda, David Cantero passa al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d' Informativos Telecinco es mantindran Laila Jiménez i Arancha Morales.

Totes les edicions d'Informatius Telecinco a la seva nova etapa es realitzaran en un gran plató actualment en construcció. Aquest incorporarà els avenços més nous quant a tecnologia, escenografia i il·luminació, utilització d'espais polivalents i suports narratius. Recordem que el nou plató d'Informativos Telecinco ocuparà l'Estudi 7, on fins a dos mesos s'emetia 'Así es la vida'.

Recordem, a més, que Mediaset també està treballant en el retorn de 'Noticias Cuatro'. Després de quatre anys, els blocs informatius tornaran al canal secundari de la mà de Diego Losada i Alba Lago a les edicions diàries. Marta Reyero i Roberto Arce, per la seva banda, es mantindran el cap de setmana.

Qui és Carlos Franganillo?

Captura de Carlos Franganillo al Telenotícies de RTVE
Carlos Franganillo | RTVE

Carlos Franganillo (Oviedo, 1980) és llicenciat en Comunicació audiovisual per la Universitat Nebrija i en Periodisme per la Universitat CEU San Pablo. El 2008 ingressa per oposició a RTVE i al cap de poc temps s'incorpora a la redacció d'Internacional, cobrint com a enviat especial diversos esdeveniments. El 2011 comença a treballar com a corresponsal dels Serveis Informatius de Televisió Espanyola a Moscou. També exerceix com a enviat especial al Kazakhstan, Kirguizistan, Japó -on informa sobre el terratrèmol i el tsunami del 2011- i Noruega.

El juliol del 2014 ocupa la corresponsalia de TVE a Washington DC en substitució de Lorenzo Milá i quatre anys després torna a Espanya per presentar la segona edició del Telediario. Des de llavors, també ha estat al capdavant d'especials informatius en diverses cites electorals nacionals i internacionals.

Carlos Franganillo ha estat distingit amb importants guardons com un Premi Ondas, un Premi Iris de l'Acadèmia TV i el Premi del Club Internacional de Premsa al millor corresponsal, entre d'altres.