Kerim a 'Pecado Original'

Qui és Gökhan Alkan, l'actor que interpreta Kerim a 'Pecado Original'?

Coneixem Gökhan Alkan, l'actor que dóna vida a Kerim, el nou interès 'romàntic' de Yildiz a 'Pecado Original'.

'Pecado Original' ha incorporat en les últimes setmanes a un nou intèrpret. És un personatge que dóna vida al nou interès romàntic de Yildiz  i ha entrat trepitjant fort. Kerim, el seu personatge, ha revolucionat la vida dels personatges de l'exitosa telenovel·la 'Pecado Original' a Antena 3.

Després de conèixer Sahika en un sopar, la germana de Kaya veu a Kerim Incesu el potencial necessari per revitalitzar l'empresa Argun. S'interessa des del primer moment per Yildiz i porta el seu company Mert, un altre expert en cops financers. Quines són les seves intencions? Què passarà amb el seu enllaç amb Yildiz? Formarà part del vostre pla o pot ser un sentiment real? Aquest sentiment pot portar el pla al fracàs?

D'aquesta manera, Gökhan Alkan nascut a Istanbul, el 1987, és un actor polifacètic que domina la música, la poesia i el teatre. Va començar a endinsar-se al món artístic durant la secundària. És per això que va arribar a fundar el seu propi teatre amb uns amics després de graduar-se a la Universitat de Kocaeli, amb una carrera excel·lent.

Kerim a 'Pecat Original'
Kerim a 'Pecado Original' | Atresmedia

Va debutar professionalment al teatre i des del 2011 no ha parat de participar en diferents projectes televisius. Va ser el 2013 on va començar a rebre papers protagonistes, arribant a rebre diversos guardons: APAN Star Awards, Golden Butterfly Awards, Marie Clarie Magazine i un 20th Hürriyet Awards.

Compta amb gran popularitat entre el públic turc, arribant a acumular més de 3 milions de seguidors a les seves xarxes socials. Alkan combina la seva professió com a actor amb la seva faceta d'influir en xarxes socials.

En l'ambit personal, l'actor està diagnosticat amb la síndrome Asperger. Ha aprofitat aquesta condició com a avantatge per concentrar-se i focalitzar tota la seva energia a la feina. A més, és un amant dels viatges, la natura i els animals, especialment els cavalls.

Gökhan Alkan, actor turc
Gökhan Alkan a 'Pecado Original' | Atresmedia

Respecte al terreny amorós, Alkan va tenir una relació de dos anys amb Nesrin Javadzadeh, actriu que interpreta Sahika a 'Pecado Original'. D'aquesta manera, actualment és la seva companya de repartiment. La relació va acabar el 2021, confirmada indirectament per l'actriu després d'eliminar totes les publicacions relacionades amb l'actor.

'Pecado Original' no és l'única telenovel·la turca en què podem gaudir de la seva interpretació. L'actor, també participa en la sèrie de Nova, 'Corazón Herido' donant vida a un jove adinerat, traït per la seva parella i millor amic.