Yigit a Pecat Original d'Antena 3

Una petició de matrimoni al capítol de 'Pecado Original' del dijous 4 de gener

En el nou capítol de 'Pecado Original', Kerim intenta parlar amb Yildiz, però ella no en vol saber res.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 4 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 4 de gener, Kaya vol que Ender torni les accions que li va donar Sahika. El molesta molt l'acord que ha fet a l'esquena i l'ambició desmesurada.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Şahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Kerim intenta parlar amb Yildiz, però ella no en vol saber res. La jove, que estava molt il·lusionada amb Kerim i s'havien començat a conèixer a poc a poc, ha caigut del núvol. La seva mare li ha explicat que el financer està sortint amb Şahika i que el portaven en secret.

El que no sap, és que tot és una mentida de Şahika en què ha col·laborat la seva mare perquè no volen que estiguin junts. Però Kerim sí que vol estar amb ella. Tot i això, el seu soci creu que és millor oblidar-la abans que s'assabenti que és un estafador que vol robar a Halit tots els seus diners.

A més, Yigit demana la mà de Lila i ho celebren amb els seus familiars. Sahika els regala una vila com a regal de compromís.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i Pasapalabra a les 20h.