Captura de Halit a Pecado Original

La confessió de Halit al capítol de 'Pecado Original' el dimecres 27 de desembre

Al nou de 'Pecado Original', Halit celebra una festa a casa seva i fa una inesperada confessió.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 27 de desembre. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 27 de desembre, Halit celebra una festa a la seva nova casa i assegura davant dels convidats que vol passar la resta de la seva vida amb Yildiz. Una festa en què participa Kerim i és que el nou directiu de l'empresa Argun està posant la vida de la jove de cap per avall. De fet, quan entra a la festa Yildiz es posa molt nerviosa, una cosa que detecten Ender i Asuman. Se n'adonaran la resta del tonteig que tenen?

A la meitat del discurs, uns agents de policia falsos entren i s'emporten Zehra. Kerim va darrere seu i la rescata. Tots pensen que la culpable del segrest és Sahika, però Kerim és qui ho ha organitzat tot. Volia salvar-la i guanyar-se la confiança de Halit.

Captura de Sahija a Pecat Original d'Antena 3
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Per part seva, Yildiz no pot amagar els seus sentiments: s'ha enamorat de Kerim. D'altra banda, Sahika confessa al seu germà que Ender té el 10% de l'empresa i els ho ha amagat.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.