Posat d'Iker Jiménez com a presentador d'Horitzó a Cuatro

'Horizonte' aborda l'última hora de l'intent d'assassinat d'Alejo Vidal-Quadras

'Horizonte' analitza la gravetat de les estafes amoroses i el modus operandi dels seus delinqüents, després del recent assassinat de tres persones a Morata de Tajuña.

Cuatro emet aquest dijous 11 de gener una nova entrega en directe d''Horizonte'. En aquesta edició, el programa posa el focus sobre l'última hora de l'intent d'assassinat d'Alejo Vidal-Quadras després de la detenció de Greg Oliver Higuera.

El presumpte col·laborador ha estat detingut mentre intentava entrar il·legalment a Colòmbia, juntament amb tres sospitosos més. Comptarà amb els testimonis de José Félix Ramajo , assessor de seguretat en zones d'alt risc i Daniel Bashandeh , analista polític.

D'altra banda, també aborda la gravetat de les estafes amoroses, després del recent assassinat de tres persones a Morata de Tajuña. Les víctimes van ser presumptament enganyades per dues persones que afirmaven ser militars nord-americans.

Per conèixer el modus operandi d'aquests delinqüents, el programa compta amb la presència de Blanca Frías , víctima d'aquestes estafes. Blanca, va decidir fundar l' Associació Nacional Contra L'Estafa amb Manipulació Nacional .

Iker Jiménez a l'especial d'Horitzó a Telecinco
Iker Jiménez presenta 'Horizonte' | Mediaset

A més, 'Horizonte' analitza l'evolució del nostre país al llarg dels darrers 25 anys en qüestions com ara: l'economia, l'ocupació, la natalitat, els salaris, els preus de l'habitatge o el crim.

Íker Jiménez comptarà amb Nicolás Rodríguez , analista de dades i el coronel Pedro Baños , expert en geopolítica. També, Sergio Albertini , advocat, José Cabrera , psiquiatre forense, Marc Vidal , economista i Roberto Vaquero , historiador.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Iker Jiménez a la quarta temporada d'Horizonte a Cuatro
Aquest dijous nova entrega d''Horizonte' a Cuatro | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).

En la seva última entrega de l'any, dijous passat 28 de desembre, 'Horizonte' va marcar un bon 6,2% i 481.000 al prime time de CUatro. Va pujar, a més, al 8,6% en target comercial i 2,5 M de contactes.