Captura de Ceylin a la nova temporada de Secrets de Família d'Antena 3

Antena 3 estrena la nova temporada de 'Secretos de Familia', amb salt en el temps

Al nou capítol de 'Secretos de Familia', Ceylin es converteix en fiscal passats diversos anys de la suposada mort d'Ilgaz.

Aquest diumenge 7 de gener a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de 'Secretos de Familia'. Venuda a més de 20 països, 'Secretos de Familia' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

Al capítol de 'Secretos de Familia' aquest diumenge 7 de gener, estrena de la nova temporada, Ceylin es converteix en fiscal passats diversos anys de la suposada mort d'Ilgaz. Tot i això, el protagonista en realitat no era mort. Tot va ser un pla per ajudar el fiscal en cap.

D'aquesta manera, Eren arribar a l'escena d'un crim acompanyat de Tuğçe, que ha decidit seguir els passos del seu pare. Farà tot el que estigui a la mà per convertir-se en una gran policia. Després entrarà en acció Ilgaz com a fiscal d'un altre cas molt relacionat amb què Eren està investigant.

Per la seva banda, a un fiscal Kaya molt més seriós, trist i distant ¿Haurà tornat de debò o tot és fruit de la imaginació de Ceylin?

Captura d'Ilgaz a la nova temporada de Secrets de Família a Antena 3
Ilgaç a 'Secretos de Familia' | Atresmedia

D'altra banda, Ceylin també ha canviat: la jove ara és una respectuosa fiscal, amb nou look i el seu caràcter també serà completament diferent a causa d'un gran dolor del passat. Què deu haver succeït? A més, l'estrena de la temporada descobrirà ssi va seguir endavant amb el seu embaràs i si continua enamorada o no d'Ilgaz.

També, a poc a poc 'Secretos de Família' descobrirà com ha canviat la vida dels protagonistes actualment. Çinar i Parla estan a punt de casar-se, Osman ara és cap d'un gran negoci, Metin tornarà a la feina com a inspector de policia. Finalment, resoldrà totes les incògnites sobre la mort d'Ilgaz.

L'èxit internacional de 'Secretos de Familia'

Ceylin al capítol del diumenge 24 de setembre de Secrets de Família
Ceylin a 'Secretos de Familia' | Atresmedia

'Secretso de familia' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.