Ömer, en xoc, després de conèixer qui és el seu pare a Germans

La família coneix tota la veritat al capítol de 'Hermanos' del dimarts 2 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Orhan s'assabenta que el negoci de la floristeria pot ser il·legal i vol investigar a fons.

Antena 3 emet aquest dimarts 2 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible a atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' d'aquest dimarts 2 de gener a Antena 3, Orhan s'assabenta que el negoci de la floristeria pot ser il·legal i vol investigar a fons.

Ayla ensenya a Akif el vídeo de com va empènyer el pare dels germans provocant la seva mort. Ayla s'enfronta a Akif i l'amenaça, fent-li saber que ho sap tot: “Li ensenyaré el vídeo a tots”, referint-se als Eren. Té el doble objectiu d'enfonsar l'empresari i donar-li la pau que necessiten tant els fills del difunt Veli.

Akif al capítol de Germans del dimarts 22 d'agost
Akif a 'Hermanos' | Atresmedia

La dona es reuneix amb els Eren i els avisa que té alguna cosa molt important per dir-los, mentre Akif arriba darrere d'Ayla. D'aquesta manera, entra al restaurant on hi ha els germans i tota la seva família per mostrar-lo i destapar el veritable Akif.

A més, Asiye i Doruk protagonitzaran un màgic moment. Oğulcan seguirà trobant molt a faltar Afra després que ella i la seva mare hagin tornat a Alemanya. Per tant, Suzan i Akif per fi posaran punt final al seu matrimoni i potser algú més.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Doruk mirant de banda a Germans, sèrie turca d'Antena 3
'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. El dilluns 20 de novembre la telenovel·la turca va ser líder de la franja amb un 14,4% i 1.246.000 televidents. Mentrestant, dimarts 21 de novembre es va mantenir líder, però va baixar a un 13,7% amb 1.238.000 espectadors fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.