Yildiz amb cara de sorpresa a Pecat Original a Antena 3

Kerim s'enamora de Yildiz al capítol de 'Pecado Original' de dimarts 2 de gener

En el nou capítol de 'Pecado Original', Yigit i Lila anuncien que es casaran malgrat que Halit no creu en la relació.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 2 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 2 de gener, Kerim i Yildiz es comencen a conèixer de manera més profunda i parlen sobre el seu passat. El soci de Kerim tem que aquest es fiqui en un triangle amorós entre Sahika i Yildiz, però sobretot li fa por que s'enamori de Yildiz. Per part seva, Yildiz ja està enamorada de Kerim.

Kerim i Mert, dos personatges de 'Pecado Original' amb sembrant seriós mirant a l'horitzó
Kerim a 'Pecado Original' | Atresmedia

No obstant això, Asuman decideix immiscuir-se a la vida de la seva filla. No li agrada gens Kerim per a Yildiz, i vol que torni amb Halit només perquè és multimilionari. Perquè l'empresari segueixi darrere de Yildiz, truca a Halit i li dóna una idea de decorar un dels seus vaixells, així ell estarà pendent de la seva filla.

A més, es traurà la guapa arquitecta de sobre. Què passarà si la Yilmaz s'assabenta del que està fent la seva mare? Aconseguirà que la jove torni amb Halit tot i que no vol? Per la seva banda, Yigit i Lila anuncien que es casaran. Tot i que Halit creu que la seva relació no funcionarà, els mostra el seu suport.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Şahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.