Captura de Salma plorant a OT 2023

Salma destapa la seva relació amb Violeta a 'OT 2023': 'Porto un mes sense dormir sola'

Salma treu a la llum una possible relació que aniria més enllà de l'amistat amb Violeta a 'OT 2023'.

El retorn dels concursants d''OT 2023' a l'acadèmia després de tres dies a casa seva ha dinamitat la convivència. La gran protagonista de les últimes hores ha estat Salma, qui s'ha obert com mai confessant una possible relació amb Violeta. I és que mentre tots pensaven que la periodista estava embolicada amb Chiara, la veritat és que podria haver mantingut més que una amistat amb l'ara nominada.

Després de tornar a 'OT 2023', Salma va confessar que havia vist molta informació de l'exterior al llarg d'aquests dies. De fet, va assenyalar que el públic no havia detectat el que de debò estava passant a l'acadèmia. “La gent veu coses on no n'hi ha i no veu coses on n'hi ha”, deia als seus companys.

Tot i això, tot va esclatar amb l'arribada de Violeta, que va estar molt distant amb la nominada. Una cosa que va provocar el plor de Salma al costat de Martin: "Fa un mes que no dormi sola. Jo he fet tant per ella i no me l'esperava així, tinc com a pedra rere pedra al camí i no para. Quan estic superant una cosa ve una altra i una altra, i mai no puc estar bé. Si podia amb tot era per ella”.

Una confessió que ha fet saltar la teoria que Violeta i Salma hagin tingut al llarg d'aquest mes i mig més que una amistat a 'OT 2023'. Tot i això, com que Violeta ha sortit de l'acadèmia i ha vist la seva nòvia, hauria parat tota mena de contacte amb la jove. Aquesta teoria es reforça gràcies a la resta de companys, que han donat suport a Salma i no han sorprès de la seva història.

Altres apunten que podria ser que Salma estigués enamorada de la periodista, però que no hagués passat res més. D'aquesta manera, en tornar distant, la nominada s'hauria trencat.

Captura de Salma i Violeta abraçades a OT 2023
Salma i Violeta a 'OT 2023' | Prime Video

Cal destacar que, després d'una nit de plors per part de Salma, durant el matí del 27 de desembre totes dues tornaven a estar juntes. Tots els rumors apunten que durant la nit, a l'habitació, segur que han fet les paus després d'alguna conversa. Cosa que els fans d''OT 2023' mai no arribaran a veure perquè no hi ha càmeres a l'habitació.