Muntatge del logotip de Ballant amb les estrelles amb una silueta d'home

'Bailando con las Estrellas' fitxa un conegut futbolista com el seu primer concursant

Un futbolista i parella d'una coneguda actriu és el primer concursant confirmat de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco.

'Bailando con las Estrellas' ja té el seu primer concursant confirmat. El talent xou tornarà a les pantalles el dissabte 13 de gener de la mà de Jesús Vázquez i Valeria Mazza. A 'Bailando con las Estrellas', un grup de famosos aprendrà cada setmana diferents modalitats de balls de saló amb l'ajuda d'una parella de ballarins professionals en una emocionant competició.

D'aquesta manera, el primer concursant és el futbolista Miguel Torres. Va començar a jugar a les categories inferiors del Reial Madrid CF i va signar pel Castilla l'any 2007. Va arribar a jugar en diverses ocasions al primer equip del Reial Madrid, fitxant el 2009 pel Getafe, el 2013 per l'Olympiacos i el 2014 pel Màlaga.

Captura de Miguel Torres com a primer confirmat de Ballant amb les Estrelles a Telecincoo
Miguel Torres | Mediaset

Per a molts,  la fama va arribar a Miguel Torres quan es va fer pública la seva relació amb Paula Echevarría. Va ser l'any 2020 quan la membre del jurat de 'Got Talent' va donar a llum el seu primer fill en comú amb el futbolista, a qui van dir Miki. De fet, recentment la parella va participar junts a la tercera edició de 'Mask Singer' a Antena 3.

Captura de 'Mask Singer' amb Miguel Torres i Paula Echevarria disfrassats d'extraterrestres el 7 de juny de 2023
Miguel Torres amb Paula Echevarría a 'Mask Singer' | Atresmedia

"Vaig a per totes. No he ballat mai, però crec que en haver jugat a futbol i haver fet esport tota la meva vida, una mica de coordinació tinc", ha dit al seu vídeo de presentació. A més, ha assegurat que no portarà gaire malament les opinions dels membres del jurat: "Accepto molt bé les crítiques, entenc que si són constructives, molt millor, perquè m'ajudaran a evolucionar i per això estic, per intentar fer-ho el millor possible", apunta.

D'altra banda, Miguel Torres prefereix mantenir-se prudent a l'hora de parlar dels seus punts febles: "No em fa por cap ball en concret i no penso dir-vos-ho, perquè si no m'ho poseu", afegia.

El plató de 'Bailando con las Estrellas'

Muntatge de Jesús Vázquez i Vextremia Mazza
Jesús Vázquez i Valeria Mazza | Mediaset

La competició de 'Bailando con las estrellas' es desenvoluparà en un esplèndid plató de 1.400 m2. Estarà decorat amb una escenografia que fusiona la imatge del teatre amb l'estètica de les grans sales de ball i implementa també diversos elements tecnològics. El públic del plató es disposarà tant assegut a llotges com de peu al voltant d'una pista de ball de 10x15 metres, amb l'objectiu d'acostar els concursants.

L'escenari estarà envoltat per una gran pantalla central de 12,5 metres, dos laterals de 9x6 metres i nombroses pantalles més esquitxant la resta del decorat. Tres grans sales d'assaig i una de més anomenada 'Sala de les Estrelles', habilitades en un plató annex de 700 m2, completen l'escenografia.