Muntatge de Bruno Vila a Ballant amb les Estrelles al costat de Julia Gómez Cora

Bruno Vila es planta a 'Bailando con las estrellas': 'M'has votat des del rancor'

Bruno Vila protagonitza el moment més tens de la nit després de la seva actuació a 'Bailando con las estrellas'.

Bruno Vila és el protagonista d'un dels moments més tensos viscuts a 'Bailando con las Estrellas'. Durant la sisena gala, el Mosso d'Arousa i la seva mestra de ball, Marta Blanco, van defensar una salsa sobre la pista: 'Queda't', de Quevedo. Encara que Bruno ho va donar tot als assajos i va superar alguna dificultat, els membres del jurat van opinar que Bruno Vila s'havia d'esforçar més.

"No has nascut amb el do del ball, però tampoc no has nascut amb el do de la coordinació. En altres actuacions almenys ens regalaves simpatia i diversió, però en aquesta ocasió t'he vist patir i m'has fet patir a mi", expressava Julia Gómez.

Per part seva, Bruno Vila no es va mostrar d'acord amb els experts. Després d'escoltar-los molt atentament, no dubto a posar en valor el seu esforç i el de la seva mestra. "Jo m'he divertit, no he patit, però m'acaba de caure un xàfec, el Katrina sobre mi", explicava.

Primer pla de Bruno Vila enfadat al backstage de Ballant amb les Estrelles
Bruno Vila a 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Ja a la setena gala de 'Bailando con las estrellas', Bruno Vila demostrava que les crítiques no l'empenyen i s'ha atrevit amb un quick step: 'On top of the world'. Tot i això, el jurat no s'ha pres gens bé les queixes que han escoltat sobre ells al vídeo de presentació i així ho han fet saber al concursant. Boris Izaguirre ha volgut donar-li un consell: "Una cosa molt important en l'èxit és no creure-s'ho".

Després de rebre les valoracions sobre la seva actuació, el jurat ha votat. Tot i que Boris i Antònia s'han mostrat comprensius amb el concursant donant-li dos sis, Julia Gómez no ho ha estat tant i ha decidit donar-li només un punt. Una puntuació que no ha assegut gens bé a Bruno.

Captura de Bruno Vila amb la seva ballarina a Ballant amb les Estrelles
Bruno Vila a 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Jesús Vázquez destacava que es tractava del primer 1 rebut a la història del programa. A més, Bruno Vila no ho dubtava i es dirigia a Julia Gómez. "Em va dir Antònia que no havia de moure'm per la rancúnia, Júlia jo crec que aquest un neix des de la rancúnia", deia de forma contundent el Mosso d'Arousa.

Un després del tens moment protagonitzat per tots dos, on la membre del jurat s'ha aixecat i ha abraçat Bruno per demostrar-li que "no té cap rancor".

Recordem que, aquest dissabte 24 de febrer, la nova entrega de 'Bailando con las Estrellas' de Jesús Vázquez va aconseguir liderar la seva franja d'emissió. El talent xou va aconseguir el millor resultat en les últimes cinc setmanes amb un 11,2% de share, 1.013.000 espectadors de mitjana i 4.060.000 contactes en les quatre hores d'emissió. En franja de coincidència, va aconseguir superar Atrapa un Millón (9,5% i 1.114.000) amb sis dècimes d'avantatge.