Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' aborda l'assassinat de 3 agricultors a Navarra i Lleida

'Código 10' analitzarà la notícia que ha donat Neuralink, l'empresa d'Elon Musk, que assegura haver implantat un xip en un ésser humà que pretén transformar-lo en una màquina perfecta.

Cuatro emet aquest dimarts 6 de febrer una nova entrega en directe de 'Código 10' , presentat per David Aleman i Nacho Abad . El programa abordarà la investigació de tres assassinats ocorreguts entre novembre i gener a Navarra i Lleida.

Les víctimes són agricultors que es trobaven treballant al camp quan van ser assaltats i que podrien haver estat perpetrats per un assassí en sèrie. Un equip format per Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Interpol busquen activament un sospitós que podria haver fugit a França al cotxe d'un dels morts.

Especial de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Telecinco
'Código 10' a Cuatro | Mediaset

A més, 'Codi 10' analitzarà la notícia que ha donat Neuralink, l'empresa de neurotecnologia d'Elon Musk. Aquesta assegura haver implantat un xip en un ésser humà en un experiment que pretén eliminar les limitacions físiques i transformar el cos en una màquina perfecta.

Per abordar la qüestió i els debats ètics que planteja, el programa comptarà amb una mesa d'experts.S'unirà al debat Neil Harbisson , que porta una antena implantada al cap i s'ha convertit en el primer cyborg reconegut per un govern.

D'altra banda, recentment un home va ser detingut després de retenir la seva parella en un zulo insalubre en una finca dels afores de Madrid. La va lligar i va colpejar repetides vegades fins a provocar-li un avortament. Després, el programa recordarà altres casos similars.

El true crim de la setmana rememorarà un doble crim perpetrat a Conca el 2015, quan Sergio Morate va assassinar la seva exnòvia i una amiga. Després de ser detingut a Romania, avui segueix complint la condemna a 48 anys de presó.

Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós
Cada dimarts a Cuatro, 'Código 10' | Mediaset

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu ia l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes d'octubre passat, 'Código 10' va estar per sobre del seu competidor a la franja en mediar un bon 6,5% de quota de pantalla i 416.000 espectadors.

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia .