Marc Giró com a presentador de Late Xou de RTVE Play

RTVE segueix apostant per Marc Giró: 'Late Xou' ja té data de tornada

Jordi Évole i Quan Zhou són els primers convidats de l'any de 'Late Xou amb Marc Giró' a RTVE Play i La 2.

Després de les vacances de Nadal, 'Late Xou amb Marc Giró' torna a la seva cita setmanal de les nits dels dilluns el 8 de gener. L'espai de RTVE Play i La 2 obrirà l'any amb Jordi Évole i l'artista i activista antiracista Quan Zhou com a convidats. A més, Candela Peña tornarà amb la secció i Nil Moliner actuarà al plató.

D'aquesta manera, Marc Giró rebrà Jordi Évole. El periodista ha estrenat el documental 'No me llames Ternera', on dialoga, a través d'una extensa entrevista, amb un dels membres clau d'ETA: Josu Urrutikoetxea. Recordem que Jordi Évole tornarà molt aviat a laSexta amb 'Lo de Évole', que ja està en promcoió.

Fotografia de Jordi Évole a Late Xou amb Marc Giró a RTVE
Jordi Évole a 'Late Xou amb Marc Giró' | RTVE

També visita el programa Quan Zhou, il·lustradora, artista multifacètica i activista antiracista. Acaba de publicar la seva nova novel·la gràfica, 'La agridolce vita', en què narra la seva experiència viatjant sola per tot el món durant un any.

A més, Candela Peña torna a revolucionar el plató de 'Late Xou' amb la seva secció '¡Dale, Candela!'. I el colofó d'or al programa el posa l'actuació de Nil Moliner amb el tema "Vuela alto", del seu flamant tercer àlbum d'estudi "Lugar paraíso".

Recordem que, recentment, la Generalitat de Catalunya va atorgar el Premi Nacional de Comunicació al periodista i presentador Marc Giró. Aquests premis són el reconeixement institucional més gran d'àmbit nacional en llengua catalana.

Marc Giró com a presentador de Late Xou de RTVE Play
Marc Giró | RTVE

El jurat va decidir atorgar per majoria atorgar el premi a Giró "per saber incorporar amb un llenguatge proper i distès, temes que moltes vegades no es tracten als programes d'entreteniment ". Per haver revolucionat el panorama radiofònic i televisiu amb la seva manera de fer-se descomplexada i trencadora. I per “crear una marca personal que barreja la frivolitat i l'humor”.

Els guardons es lliuraran el proper 22 de gener al Casino l'Aliança del Poble Nou. Tot un acte que vol homenatjar la ràdio, perquè aquest any se'n commemora el centenari a Catalunya. Aquest premi se suma al que Marc Giró va recollir el mes de novembre passat, un Ondas al millor programa de proximitat per 'LateXou amb Marc Giró' de RTVE Catalunya.