Muntatge d'Anne Igartiburu amb una silueta amb el logotip de Sálvame

Anne Igartiburu fitxa una col·laboradora de 'Sálvame' per al seu nou programa de ball

El nou programa de ball de La 1 fitxa una mítica col·laboradora de 'Sálvame' com el seu concursant.

'Baila como puedas', el nou talent xou de ball de La 1 presentat per Anne Igartiburu, ja té la seva primera concursant, sortida de 'Sálvame'. Creat per Zeppelin (Banijay Iberia), aquest format desafiarà 16 professionals del ball al desafiament més gran de la seva carrera. Hauran de demostrar que són el ballarí i coreògraf més complet instruint vuit celebrities en tota mena de disciplines.

En el primer programa, cadascun dels vuit famosos triarà un ballarí professional per formar parella. Mentrestant, la resta dels participants no escollits al primer programa passaran a la reserva. Aquesta elecció serà crucial, ja que la parella treballarà per esdevenir la guanyadora. Aquestes parelles formades per ballarí i celebrity seran avaluades cada setmana per un jurat, que determinarà si el ballarí professional continua o si l'ha d'abandonar, canviant la celebrity de professor.

Anne Igartiburu presentant Cor a La 1
Anne Igartiburu | RTVE

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Yotele, Lydia Lozano és un dels fitxatges bomba de 'Baila como puedas'. La periodista del cor va formar part de l'elenc de col·laboradors de 'Sálvame' durant 14 anys, fins a la cancel·lació al juny. Ara s'ha incorporat a l'equip de 'Mañaneros', el programa matinal de La 1 que presenta Jaime Cantizano.

Per tant, Lydia Lozano tornarà a participar en un talent xou després de formar part de l'elenc de concursants de '¡Mira quien salta!' el 2013. A més, els espectadors podran tornar a gaudir del seu mític xuminer, que tantes rialles va generar durant anys a 'Sálvame'.

Primer pla de Lydia Lozano amb el logo de La 1
Lydia Lozano | Mediaset, RTVE

Cal destacar que, des del final de 'Sálvame', La 1 ha acollit diverses cares del programa i de l'univers Telecinco. De fet, una altra de les grans apostes de la cadena per al primer trimestre serà 'Bake Off', que compta entre els seus concursants amb Terelu Campos. Rocío Carrasco i Alba Carrillo també participaran en el talent xou culinari presentat per Paula Vázquez.

D'aquesta manera, La 1 torna a apostar pel ball després de '¡Mira quien baila!', que es va emetre a Espanya entre el 2005 i el 2009. En aquesta etapa es van emetre set edicions presentades per Anne Igartiburu, amb Claudia Molina, David Cibera, Rosa Lopez, Estela Giménez, Manuel Sarrià, Nani Gaitán i Manuel Bandera com els seus guanyadors. Més recentment, el 2021, La 1 va estrenar 'The Dancer' amb Ion Aramendi, però no va funcionar en arribar a caure al 6% de quota de pantalla.