Fotografia de Dani Mateo com a presentador del Club de la Comèdia a Neox

Així serà el retorn d''El Club de la Comedia' a Neox, amb Dani Mateo com a presentador

Conduït per Dani Mateo, 'El Club de la Comedia' comptarà amb Txabi Franquesa, Valeria Ros, Iñaki Urrutia, LaLaChus i Lamine Thior.

El final d'any a Neox serà un esdeveniment amb magnificència. Fidel al seu tradicional 'Feliz Año Neox', el canal d'Atresmedia ha preparat una gran festa amb l'objectiu de passar-ho d'allò més bé. Aquest dissabte 30 de desembre a la nit, Neox tindrà un menú de luxe ple d'humor i sorpreses amb un especial d''El Club de la comedia' i les seves ja mítiques precampanades amb Josie i Valeria Ros.

D'aquesta manera, a les 22.15 h arrancarà l'especial d''El Club de la Comedia', amb bones dosis d'humor gràcies als monologuistes més coneguts del país. Amb Dani Mateo com a gran mestre de cerimònies, participaran Valeria Ros, Txabi Franquesa, Iñaki Urrutia, LaLaChus i Lamine Thior.

Fotografia dels còmics del Club de la Comèdia de Neox: Dani Mateo, tTxabi Franquesa, Valeria Ros, Iñaki Urrutia, LaLaChus i Lamine Thior
'El Club de la Comedia' | Atresmedia

Aquest especial es planteja com un roast que repassarà les situacions còmiques que es presenten en aquestes típiques dates nadalenques. Tot a través de monòlegs clàssics del programa que han abordat aquests temes: els sopars d'empresa, les nadales, la loteria, els regals, els missatges i felicitacions o les campanades. Per això, l'especial recuperarà de l'arxiu d''El Club de la comedia' moments de grans còmics que ja van abordar el tema del Nadal en anys anteriors.

A més, còmics experimentats pujaran a l'escenari per repassar la història del club. De passada, comentaran les circumstàncies que fan única aquesta època de l'any. Ho faran dividits en dos bàndols: entusiastes versus haters.

Així, tots els monòlegs contindran una vista al passat. Per això, Neox recuperarà una actuació clàssica de cares molt estimades de la història d''El club de la comedia'. Arran d'integrar aquest fragment als nous monòlegs, servirà de premissa per rebatre teories i generar noves tesis carregades de rialles.

Fotografia de Valeria Ros com a monologuista d'El Club de la Comèdia a Neox
Valeria Ros a 'El Club de la Comedia' | Atresmedia

Les precampanades de Neox

Finalment, Josie i Valeria Ros seran els encarregats de prendre's les preuves des de la Porta del Sol, en una emissió en directe que començarà a les 23:45h. Tant per a l'estilista de moda com per a la còmica serà la primera vegada que afrontin les ja tradicionals precampanades de la cadena. Tot i això, tots dos tenen una relació molt especial amb aquest final d'any.

En especial Josie, que podrà sentir una nit abans l'emoció que des de fa vuit anys viu com a assessor dels vestits de Cristina Pedroche a les campanades d'Antena 3. En aquest 'Feliç Any Neox' és ell qui tindrà tot el protagonisme amb Valeria Ros i s'obre una nova incògnita per al públic: quin estilisme triarà Josie per a les preues?