Logo de RTVE Play

RTVE Play obligarà a registrar-se per poder veure tots els continguts

RTVE Play incorpora el 8 de febrer el registre obligatori, per la qual cosa els usuaris no registrats no podran veure cap contingut.

Canvi per sorpresa a RTVE Play. A partir del 8 de febrer caldrà activar un compte a la plataforma per poder veure els continguts i els directes de la plataforma gratuïta de RTVE. Registrar-se continuarà sent gratuït i permetrà a l'usuari gaudir de noves funcionalitats i una experiència personalitzada.

Els usuaris registrats podran continuar gaudint de tot el contingut sota demanda o en directe. Recordem que fins ara qualsevol podia gaudir dels continguts sense la necessitat de tenir un compte.

Cal destacar que RTVE Play posa a la disposició de tots els programes i sèries favorits de TVE el millor cinema espanyol i internacional. A més, recupera el més valuós de l'Arxiu i amplia el catàleg amb continguts originals i sèries i documentals d'èxit internacional.

Imatge de registre de RTVE Play
RTVE Play | RTVE

D'aquesta manera, el registre gratuït a RTVE Play permetrà gaudir, a més, de noves funcionalitats, com continuar veient un programa just on el van deixar o continuar gaudint-ne en un dispositiu diferent. També subscriviu-vos als programes que més us interessin per saber quan hi ha noves emissions. Crear llistes, a les quals podran accedir des de qualsevol dispositiu on s'hagin identificat dins de RTVE Play. Així com rebre recomanacions basades en els programes que més li agraden i les preferències d'altres persones amb gustos similars als seus.

Els usuaris que encara no tinguin compte hauran de crear-ne una de nova, cosa que és totalment gratuïta, senzilla i molt breu. Les dades que hauran de facilitar són el correu electrònic, la contrasenya que escolliu, data de naixement, gènere, país i codi postal.

RTVE Play arrenca el rodatge de 'HOPE! Estem a temps'

Fotografia de Javier Peña a HOPE! Estem a temps de RTVE Play
'HOPE! Estem a temps' | RTVE

Recordem que RTVE Play ha arrencat el rodatge de 'HOPE! Estem a temps', una nova sèrie de divulgació de temàtica mediambiental presentada per Javier Peña . Formanda per sis episodis produïts per El Gatoverde Producciones, oferirà a l'audiència solucions reals ja implementades a diferents països del món per revertir la crisi climàtica al nostre planeta. El rodatge ha arrencat amb una entrevista a Suïssa a Bertrand Piccard, primera persona a fer la volta al món amb un avió impulsat exclusivament per energia solar.