Berk a Germans, sèrie turca d'Antena 3

Aybike s'assabenta de la veritat al capítol 'Hermanos' del dimarts 30 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Aybike s'assabenta que Berk és el germà biològic d'Elif.

Antena 3 emet aquest dimarts 30 de gener un nou capítol de ' Hermanos ', a les 23:00h , després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Encara que els Eren i els seus amics pensaven que l'infern havia acabat després que Asiye i Doruk fossin rescatats del seu segrest, el pitjor encara havia de venir. Zehra va entregar els diners que s'havien emportat a la policia i els mafiosos es van emprenyar tant que van atemptar contra la vida de tots.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 30 de gener a Antena 3,  Sengül discuteix amb Ayla fins a aconseguir que contracti l'Elif i la deixi viure a casa seva.

D'altra banda, Aybike escolta la discussió i s'assabenta que Berk és el germà biològic d'Elif. Per la seva banda, Berk no entén que la seva mare hagi ficat a casa seva una noia que acaben de conèixer.

Sarp a Germans d'Antena 3
Sarp en 'Hermanos' | Atresmedia

A més, Sarp no pot suportar que Süsen i Ömer estiguin junts una altra vegada.

També, Akif i Nebahat celebren una festa per a Vahar a casa seva. Vahar i Emel agafen un ordinador i el deixen encès mentre es posen a jugar a l'habitació. Quan Tolga les va a buscar, s'està reproduint el vídeo de la mort de Leyla.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Tolga somrient a Germans d'Antena 3
Tolga en 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.