Halit enfadat a Pecat Original

El pla de Halit al capítol de 'Pecado Original' del dimarts 30 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Mert segueix estafant Zehra i aconsegueix que inverteixi més diners.

' Pecado  Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 30 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 30 de gener, segueix en marxa el pla de Halit per captar Kerim i Yildiz junts tot sol. Sota les ordres de Halit, Sitki organitza un operatiu d'espionatge per aconseguir aquestes proves.

El pla no surt com esperaven, ja que Yildiz i Kerim no són els únics passatgers del vaixell, també hi ha Asuman i Halitcan. Ender, per la seva banda, intenta contactar amb Yildiz, però ella rebutja les trucades. Kerim i Halit, us recomana que faci les paus amb ella.

D'altra banda, Ender intueix que Yildiz no sap què se li ve a sobre. S'inventa que l'ha perdonat perquè no vol estar enfadada amb ningú.

Yildiz i Ender, dos personatges de 'Pecado Original' mirant-se cara a cara amb rostre d'enuig
Ender i Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Erim soparà amb els seus pares i recorden moments que han viscut en família , mentre que Yildiz gaudeix a la mansió provant-se els seus vestits de Novia. Quan Halit arriba a casa, veu la festa que tenen muntada i la renya.

A més, Mert segueix estafant Zehra i aconsegueix que inverteixi més diners.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Zehra a 'Pecado Original'
Zehra a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.