Fotografia de Frank Blanco com a presentador de Zapeando a laSexta

Revolució a Telecinco: prepara el seu propi 'Zapeando' per a la seva graella diària

Telecinco ha gravat un pilot d'un format a l'estil de 'Zapeando' per emetre a la graella diària.

Telecinco prepara un format amb l'esperit de 'Zapeando' per a la graella. L'últim any, des del canvi de directiva, Mediaset ha enregistrat multitud de pilots de nous formats que puguin millorar les audiències. Alguns han vist la llum, però d'altres mai no han rebut llum verda per seguir endavant en la seva producció.

Un dels últims pilots que hauria gravat Mediaset és el d'un nou programa d'entreteniment amb característiques similars a 'Zapeando', segons ha publicat en exclusiva FormulaTV. El pilot ha estat a càrrec de LaCoproductora, factoria de José Miguel Contreras, que s'ha encarregat de 'Días de tele' a La 1 o 'Palo o astilla' a laSexta. Cal destacar que aquest espai que estaria destinat a emetre's en tira diària a Telecinco.

Posat de Dani Mateo com a presentador de Zapeando a laSexta
Dani Mateo com a presentador de 'Zapeando' | Atresmedia

D'aquesta manera, amb aquest nou programa, l'objectiu seria aprofitar el contingut dels canals de Mediaset a un zapping. Es tracta d'una fórmula que Mediaset ja ha utilitzat en espais com ara '¡Toma salami!'. Tot i això, en aquesta ocasió comptaria amb un plató amb col·laboradors comentant aquests vídeos, com passa a 'Zapeando' de Dani Mateo a laSexta.

Cal destacar que molts rostres històrics de 'Zapeando' actualment estan lligats a Mediaset, com Frank Blanco, que és presentador de 'TardeAR' els divendres i col·labora en els debats de 'GH DÚO'. També Ana Morgade participa a 'La Mejor Generación' de Lara Álvarez, que ja ha estat cancel·lat després de les males dades d'audiència els dilluns. Així com Lorena Castell, que aquest estiu va formar part de l'elenc d'humoristes de 'Me Resbala' després d'abandonar 'Zapeando'.

Captura de Frank Blanco i Ana Morgade a Zapeando
Frank Blanco i Ana Morgade a 'Zapeando' | Atresmedia

De moment es desconeix la franja que podria ocupar aquest espai si rebés llum verda. Una de les opcions seria a la mateixa franja que 'Zapeando', a la sobretaula, on s'emet 'Así es la vida' amb dades rondant el 9% després de la cancel·lació de 'Sálvame'. També hi ha un lloc a l'access prime time, on no està funcionant '¡Allá Tú!' i aquest curs Telecinco ha provat sense èxit 'Cuentos Chinos' i 'GH VIP: Última Hora'. Una altra opció podria ser just abans de l'Informatiu 15h, franja per a la qual Christian Gálvez va arribar a gravar el pilot d'un concurs que no va rebre llum verda.