Captura de Noemí Galera i Manu Guix en el repartiment de temes de la gala 2 d'OT 2023

Repartiment de temes de la gran final d''OT 2023': Mónica Naranjo, Rauw Alejandro i Zayn

Repartiment de temes: descobreix les cançons que cantaran els concursants d''OT 2023' en directe a la final.

'OT 2023' ja arriba al final i només queda una gala per conèixer el guanyador o guanyadora de l'edició. Per darrera vegada en aquesta edició, els concursants han viscut el repartiment de temes, ara el de la final, on han conegut quines cançons interpretaran sobre l'escenari. D'aquesta manera, com és habitual, Noemí Galera i Manu Guix són els encarregats de repartir les cançons als concursants.

Recordem que els finalistes 'OT 2023 són Naira, Juanjo, Paul, Martin, Lucas i Ruslana. L'última expulsada de l'edició, que ha abandonat l'acadèmia a la semifinal, ha estat Bea.

Aquests són els temes de la final:

  • GRUPAL al costat de Chenoa: "Last Dance" (1978) de Donna Summer
  • Naiara: "Sobreviuré" (2000) de Mónica Naranjo
  • Juanjo: "Without you" (1971) d'Harry Nilsson
  • Paul: "Baby Hello" (2023) de Bizarrap i Rauw Alejandro
  • Lucas: "Pillowtalk" (2016) de Zayn
  • Martin: "Golden Our" (2022) de JVKE
  • Ruslana: "Zombie" (1994) de The Cranberries
  • GRUPAL amb els expulsats: Himne de 'OT 2023'

Per tant, aquests són els darrers temes que Naira, Juanjo, Paul, Martin, Lucas i Ruslana interpretaran sobre l'escenari d''OT 2023'. A més, els tres més votats repetiran la cançó de la Gala 0.

D'aquesta manera, els concursants hauran de defensar aquest tema per intentar aixecar-se com els guanyadors de la nova edició d''OT 2023' . Els participants ja tan sols estan en mans del públic i ja no seran jutjats per Pablo Rouss, Cristina Regatero i Buika

Recordem que Chenoa presenta cada dilluns les gales setmanals de ' OT 2023 ' de 90 minuts, que tenen un alt nivell de producció . S'emeten en directe a Prime Video i són més dinàmiques, centrades en les actuacions musicals dels concursants ajustant-se a l'horari de màxima audiència. Per primera vegada, Noemí Galera i alguns dels professors de l'Acadèmia són al plató durant la gala, cosa que els permetrà interactuar amb la presentadora i els concursants.

Les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es faran únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta . Com a novetat, els fans podran votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'. Pel que fa al vot del favorit, es manté com un de sol.