Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment

Bertín Osborne fa una sorprenent comunicació sobre el seu futur a la televisió

Bertín Osborne ha anunciat per sorpresa que ha pres una decisió sobre el seu futur a la televisió.

El futur a la televisió de Bertín Osborne està a l'aire després de les últimes declaracions. Fa només uns dies, l'andalús mostrava molt preocupat a les seves xarxes socials i demanava perdó per haver hagut de modificar dues vegades la data del concert. Aquest diumenge 4 de febrer, l'artista arribava amb la seva gira a Alacant, el mateix lloc on va començar la seva carrera com a cantant.

"És la primera vegada a la meva vida que canvio dues vegades la data d'un concert. No tinc record d'haver estat tan dolent, d'haver-me sentit tan malament per haver estat ficat al llit vuit dies. És el segon COVID que tinc, infinitament pitjor que el primer, no estic al 100%, però us prometo que hi estaré", els prometia fa uns dies als seus seguidors.

Bertín Osborne amb una camisa negra i blanca amb un micròfon
Bertín Osborne | Europa Press

D'aquesta manera, Bertín Osborne pujava a l'escenari en ple enrenou per l'entrevista que Gabriela Guillén oferia a 'De Viernes'. Guillén va parlar de la seva vida privada amb Bertín Osborne, pare del primer fill. L'artista ha evitat fer esment a la situació personal actual, però sí que ha donat una inesperada notícia sobre el seu futur.

Bertín Osborne començava dient que un "mira enrere i diu: 'Mare meva'". I és que la primera vegada que va pujar a un escenari va ser al País Valencià i ara tornava al mateix lloc que li va llançar a la fama a la resta d'Espanya. "Va ser tot qüestió de pocs mesos, per a mi és molt bonic tornar i renascut. De veritat que us he de dir que ho he passat fatal", deia sense entrar en detalls de si parlava de la malaltia que acaba de passar o de la seva situació personal.

Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique al programa 'Mi casa es la tuya'
Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique | Mediaset

A més, Bertín Osborne comentava sobre l'escenari que a l'abril tornarà a assajar i que també tornarà amb cançons del disc nou. " Tornaré a gaudir, que m'agrada això molt més que la televisió" , comentava als seus fans. Tot i això, ningú s'esperava que en ple concert l'artista comentés que ja li queda "menys" i que, encara que seguirà fent música perquè és el que realment li agrada i l'entreté, té al cap deixar la televisió: "Igual em trec del mig perquè estic fins als ous".

Recordem que actualment Bertín Obsorne està al capdavant d''El Show de Bertín' cada divendres a Canal Sur. Tot i això, està allunyat de les cadenes nacionals després del final de 'Mi casa es la tuya'