Captura de Raúl Santamaria dels mossos d'arousa

Raúl dels Mossos d'Arousa revela si abandonarà 'Reacción en Cadena' per la política

Raúl dels Mossos d'Arousa revela si haurà d'escollir entre la política o seguir a 'Reacción en Cadena'.

Raúl Santamaría, un dels integrandes dels Mossos d'Arousa de 'Reacción en Cadena', està a punt de fer un important salt en la política. El germà de Borjamina és regidor de Partit Popular al seu poble, Vilagarcia de Arousa, després de les darreres eleccions. Tot i això , el concursant de 'Reacción en Cadena' ara forma part de la llista del PP per Pontevedra a les eleccions autonòmiques gallegues 18F.

D'aquesta manera, això posava en dubte la seva continuïtat al concurs presentat per Ion Aramendi. I és que, si aconseguís entrar a la Xunta de Galícia, potser no podria continuar a 'Reacción en Cadena'.

Els Mossos d'Arousa al programa 99 de Reacció a Cadena a Telecinco
Mossos d'Arousa a 'Reacción en Cadena' | Mediaset

"Quan em va dir que volia comptar amb mi per a les llistes va ser una decisió molt complicada. La televisió i la política són difícils de compaginar, quan em van trucar per preguntar-me si estava disposat a anar a les llistes, els vaig dir que, al principi, si els havia de donar la resposta en aquell moment era un no per la responsabilitat que tinc en un equip que comparteixo amb dues persones més”, ha explicat en una entrevista a El Español.

Raúl Santamaría ha explicat el sacrifici que han fet els seus companys per estar a 'Reacción en Cadena': "Ells van haver de prendre també les seves decisions, Bruno va haver de deixar de banda les últimes assignatures de la carrera, i Borja la seva feina. A mi em semblava molt lleig deixar el programa per la política a causa de la incompatibilitat quant a horaris, tot i que era una oportunitat molt bona”.

Els Mossos d'Arousa al segon especial de Reacció en cadena
Mossos d'Arousa a 'Reacción en Cadena' | Mediaset

"Ho vaig traslladar al partit, em van dir que el valorarien i em van tornar la trucada per dir-me que no em preocupés, que no passava res pel temps que hagués de faltar en campanya. Entenien que estava en un equip amb dues persones més, que enregistrés el que hagués de gravar, i que el temps que estigués a Vilagarcía el destinés a la campanya", afegia.

A més, ha confirmat que seguirà a 'Reacción en Cadena': "Una vegada que realitzin les eleccions i surti el resultat, doncs, en principi, el mateix, compaginaré les dues coses, ja que la productora em va dir que ells, mentre estiguéssim a 'Reacción en cadena', no posarien pegues".