Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareixen Kerim i Yildiz amb rostre seriós

El final de Yildiz i Kerim al capítol de 'Pecado Original' del dijous 1 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz i Kerim s'acomiaden de manera definitiva.

' Pecado Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 1 de febrer . Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 1 de febrer,  ​​​​Caner està segur que Yildiz està enamorada de Kerim, després de veure l'abraçada entre tots dos. Com a següent pas, li menteix a Emir assegurant que Sahika espia Yildiz i han de recuperar les fotos que li va fer . Fotos que ell mateix va fer.

D'altra banda, Yildiz i Kerim s'acomiaden de manera definitiva. Se'n van molt afectats i tristos per no poder estar junts. Quan la relació amb Yildiz ha acabat, Kerim decideix acabar la seva feina robant els diners del hòlding i desaparèixer.

Kaia a Pecat Original d'Antena 3
Kaya a 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Sahika explica al seu germà que Halit segueix interessat en ella, i es pren cada cop més confiança amb ell. Està molt segura de les seves decisions.

Tot i no saber res sobre el pla de Sahika, Kaya sospita que alguna cosa passa entre Sahika i Halit. Aquest, es preocupa per la seva amiga Yildiz i li aconsella que mai no deixi de treballar ni depengui de Halit.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Sahika a Pecat Original d'Antena 3
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.