Captura de Gripau, S.A. Memòries d'un lladre

Prime Video posa data per sorpresa a la segona temporada de 'Sapo SA'

'Sapo, S.A. Memorias de un ladrón' tindrà una segona temporada, que ja té data a Prime Video.

Prime Video posa data per sorpresa a una segona temporada de 'Sapo SA'. Fa un any i mig, la plataforma va estrenar aquesta docuserie de Mediaset, mentre que Cuatro la va emetre completa a principis de 2023. Ara, el 5 de gener, Prime Video estrenarà la segona temporada de 'Sapo SA', de la qual no ha revelat cap detall.

Recordem que la docusèrie està protagonitzada per Sapo, lloctinent, amic i col·laborador d'Ángel Suárez Flores, àlies Casper, líder d'una de les organitzacions delictives més grans d'Espanya. Aquest narra en primera persona els secrets dels seus delictes, posant el focus en les actuacions més sorprenents del seu historial.

D'aquesta manera, a la primera temporada de quatre episodis, es va fer ressò del robatori de les caixes de seguretat de la sucursal del Banco Popular de Yecla la nit de Nadal del 1998 utilitzant la tècnica del butró. Un botí de centenars de milions de pessetes que es va emportar amb els membres de la seva banda en bosses d'escombraries.

Captura de la primera temporada de Gripau, S.A. Memòries d'un lladre
'Sapo, S.A. Memorias de un ladrón' | Mediaset

També de la usurpació d'obres d' art de gran valor del búnquer cuirassat de la casa madrilenya d'Esther Koplowitz l'agost de 2001. Aquest es va convertir en el robatori d'art més gran d'una col·lecció mai realitzat a Espanya. Així com el que es va fer amb quadres de Brueghel, Juan Gris i el valuós llenç de Goya 'El Columnio'. Així com el paper que va jugar en la negociació amb els segrestadors del vaixell Alakrana a l'oceà Índic.

D'aquesta manera, el protagonista desgrana la història de luxe i excessos, venjances, acords, extorsions i fugues. A la primera temporada, a més, va obrir a Nacho Medina, director del documental, les portes del seu refugi a l'Àfrica. Allí ha fixat el seu lloc de residència i en què ha invertit part de la seva fortuna.

Més enllà del seu testimoni, el documental inclou les declaracions d'advocats, agents de la llei que van intentar capturar-lo durant anys i afectats pels cops. Tots ells revelaran diversos detalls sobre la figura del Sapo, que per primera vegada explica la seva història davant d'una càmera de televisió.