Captura de la roda de premsa dels finalistes del Benidorm Fest

Aquest és l'ordre dactuacions de la final del Benidorm Fest 2024

María Peláe obrirà la final del Benidorm Fest, mentres que Almácor serà l'encarregat de tancar la preselecció.

La tercera edició del Benidorm Fest ja té els seus vuit finalistes, que aquest dissabte 3 de febrer lluitaran per representar Espanya a Eurovisió. Després de les dues semifinals, que han vorejat el 10% de share, els classificats ja han conegut l'ordre d'actuacions de la final. I és que RTVE ha anunciat l'ordre durant una roda de premsa a què ha acudit TVienes.

Blanca Paloma ha estat l'encarregada de fer el sorteig de l'ordre d'actuacions del Benidorm Fest. Finalment, María Peláe i Almácor es mantenen obrint i tancant respectivament la final, com van fer a la segona semifinal.

  1. María Peláe – “Remitente”
  2. st. Pedro – “Dos extraños (Cuarteto de cuerda)”
  3. Angy Fernández – “Sé quién soy”
  4. Jorge González – “Caliente”
  5. Nebulossa - “ZORRA”
  6. Sofia Coll – “HERE TO STAY”
  7. Miss Caffeina – “Bla, bla, bla”
  8. Almácor – “Brillos platino”

"Estimar la trama més que el desenllaç. Gaudiu cada moment, traieu-li el suc i gaudiu", els aconsellava Blanca Paloma després de repartir les posicions.

"Hi ha nervis però una vegada ensenyada la posada en escena es viu diferent, amb una energia diferent i fins i tot millor", explicava Miss Caffeina. "Estic amb moltes ganes, força tranquil perquè les posades en escena ja s'han revelat, però amb ganes, una mica de rebombori", eren les paraules d'Almacor. "Amb moltes ganes de gaudir el moment, estem vivint una cosa única, tinc molta il·lusió i després de revelar-se tot estem tranquils", afegia Sofia Coll.

"Tinc moltes ganes de tornar-ho a fer i gaudir de les actuacions dels meus companys, perquè passi el que passi crec que ja hem guanyat", deia Jorge González. "En qualsevol concurs de la meva vida sempre m'ha tocat l'u i això només augura coses bones, així que obrir la final és tot un honor", explicava María Peláe. "Amb moltes ganes i il·lusió, després d'haver passat la semifinal et quedes més tranquil·la i a donar-ho tot", deia Nebulossa.

"Content amb la segona posició i amb ganes de gaudir-ho perquè la pressió ja va passar, vull gaudir dels companys i de l'ambient", afegia st. Pere.