Ömer, en xoc, després de conèixer qui és el seu pare a Germans

Un descobriment ho canvia tot al capítol 'Hermanos' del dimarts 26 de desembre

Al nou capítol de 'Hermanos', Ayla descobreix el vídeo d'Akif empenyent el pare dels germans al buit.

Antena 3 emet aquest dimarts 26 de desembre un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible a atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 26 de desembre a Antena 3, de res li ha servit a Akif l'últim numeret que va muntar fent creure a Suzan que es tiraria des de dalt d'un edifici si no el perdonava. Ella té clar que no en vol saber res i que, més que mai, es vol divorciar.

Per la seva banda, Afra no vol tornar a Alemanya i està molt afectada per haver de deixar els seus amics i Oğulcan. Acaben amb la seva relació? D'aquesta manera, Oğulcan rep una carta de comiat d'Afra i la comença a llegir amb llàgrimes als ulls. Surt corrent per acomiadar-se'n i tots dos es fonen en una abraçada, plens de tristesa.

Yasmin a Germans
'Hermanos' | Atresmedia

Gönül s'acomiadarà de Sengül i agraeix el seu suport a l'hospital malgrat el mal que els ha fet. A més, li dóna les claus del restaurant com a disculpa.

Finalment, Ayla descobreix el vídeo d'Akif empenyent el pare dels germans al buit.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Ömer a Germans, sèrie turca d'Antena 3
Ömer a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. El dilluns 20 de novembre la telenovel·la turca va ser líder de la franja amb un 14,4% i 1.246.000 televidents. Mentrestant, dimarts 21 de novembre es va mantenir líder, però va baixar a un 13,7% amb 1.238.000 espectadors fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.