Fotografia de Llim, la nova sèrie de 3cat

La nova sèrie de només quatre capítols que no et pots perdre a 3cat: 'Llim'

3cat ja ha estrenat 'Llim', un drama social amb tints de thriller de només quatre capítols.

3Cat segueix estrenant nous continguts i una de les darreres apostes que han arribat a la plataforma és la sèrie 'Llim'. Es tracta d'un drama social, amb tints de thriller que narra la vida dels Andújar. Corrupció, crisi econòmica i un projecte mediambiental posen en perill la vida de família marcada per la fatalitat.

'Llim', produïda per IB3 amb la participació d'À Punt i TV3, es tracta d'una minisèrie de quatre capítols, cadascun explicat a través d'un dels personatges principals. 'Llim' transcorre l'any 2013, època de gran crisi econòmica que va afectar especialment la classe treballadora relacionada amb la indústria turística.

Fotografia de Llim, la nova sèrie de 3cat
3cat estrena 'Llim' | 3Cat

A 'Llim', el nou projecte mediambiental Nova Albufera amenaça la casa familiar dels Andújar, construïda en una urbanització il·legal en una zona inundable. Salvador Roig, el regidor de Medi Ambient i amic de la família, se sent en una posició compromesa. Mentrestant, el corrupte Benet Vidal, cacic del poble, els promet que no permetrà que es dugui a terme la demolició de la casa.

Una sèrie de catastròfiques casualitats que acabaran d'enfonsar la vida de la família Andújar, sempre perseguida per la fatalitat .

Per la particularitat de la seva coproducció entre les tres cadenes autonòmiques, 'Llim' compta amb intèrprets dels tres territoris. És una barreja de nous talents i professionals coneguts i consolidats. Tot i això, l'elenc l'encapçala l'actriu mallorquina Júlia Truyol ('Hache').

Fotografia de Llim, la nova sèrie de 3cat
3cat estrena 'Llim' | 3Cat

Completen el repartiment Xim Vidal ('Sicília sense morts'), Xavi Frau ('Hotel Bellavista'), Albert Mèlich ('Polònia'), Tai Fati ('Un cuento perfecto'), Tania Fortea ('El que sabem') i Pep Ricart (L'Alqueria Blanca). Actors i actrius consolidats que comparteixen pantalla amb dues cares noves, com són Rebeca del Fresno i Xen Garcinuño .

D'aquesta manera, 'Llim' s'uneix a les últimes apostes de ficció de 3cat, com 'Això no és Suècia', que també s'està emetent amb èxit a través de TV3. També compta amb 'La mirada de la Fiona', on tres eterns adolescents perduts en una deriva existencial han d'assumir que ja són adults amb responsabilitats. Així com la segona temporada de 'Després de Tu', una coproducció amb À Punt que no va funcionar en obert a TV3.