Posat d'Alberto Chicote i Cristina Pedroche com a presentadors de les Campanades d'Antena 3

Qui presenta les Campanades a cada cadena aquest 2023?

Llista de presentadors de les Campanades a totes les cadenes: Antena 3, La 1, Telecinco, laSexta i autonòmiques.

Arriba l'última nit de l'any i les cadenes aposten per les cares estrelles per acomiadar el 2023 i donar la benvinguda al 2024. A les cadenes generalistes, Atresmedia manté els presentadors a Antena 3 i laSexta, mentre que hi ha canvis a Telecinco i La 1 Descobreix la llista completa de tots els presentadors, també als canals autonòmics: TV3, Canal Sud, Telemadrid, À Punt, ETB...

Antena 3: Cristina Pedroche i Alberto Chicote

Cristina Pedroche i Alberto Chicote torna a ser els encarregats d'acomiadar l'any des de la Porta del Sol a Antena 3. Una cita que ja fa vuit anys consecutius que repeteixen i que, any rere any, han anat conquistant l'audiència aconseguint cada vegada més seguidors .

Prèviament, Eva González i Roberto Leal, dos dels presentadors de més èxit de la televisió, seran els encarregats de conduir l'especial 'Adiós, 2023'. Els presentadors acomiadaran l'any recordant tot el que ha passat aquest darrer any a Atresmedia, donant pas a blocs de zàping. A més, després de les Campanades d'aquest 31 de desembre tindrà lloc el ja tradicional karaoke Cantant al 2024.

La 1: Ramón García i Ana Mena

Fotografia d'Ana Mena i Ramón García com a presentador de les Campanades de La 1
Ramon García i Ana Mena | RTVE

Ramon García i la cantant Ana Mena donaran la benvinguda en directe al nou any des de la Puerta del Sol en un programa especial renovat. L'especial Campanades de RTVE comptarà com a convidada especial amb la futbolista Jennifer Hermoso, campiona del món amb la Selecció Espanyola. Brindarà amb els presentadors pels èxits d'aquest any i per la igualtat a l'any 2024.

I abans i després, l'humor de José Mota a 'Un año de miedo' i '¡Feliz 2024!', amb Patricia Conde, Rocío Muñoz i Carlos Torres i un centenar d'artistes. A més, a la 1h a la península, de nou Nia i Roberto Herrera prendran el relleu des de les Canàries, en aquesta ocasió des de Santa Úrsula (Tenerife).

Telecinco: Jesús Calleja i Marta Flich

Posat de Jesús Calleja i Marta Flich com a presentadors de les Campanades de Telecinco
Jesús Calleja i Marta Flich | Mediaset

Jesús Calleja i Marta Flich retransmetran en directe les Campanades de Cap d'Any, espai que portarà el títol de 'La noche de los deseos'. L'Ajuntament de Sevilla, ciutat que el 2024 assumirà la capitalitat de la indústria aeroespacial europea, serà des d'on Flich i Calleja acomiadaran el 2023 i donaran la benvinguda al 2024.

Abans i després, Telecinco oferirà la gala 'Nochevieja contigo' presentada per Christian Gálvez i Verónica Dulanto. Reunirà al seu cartell Iñigo Quintero, Soraya, Rosa López, Azúcar Moreno, Manu Tenorio, Merche, Melody, Rebeca, La Guardia, Nyno Vargas o Lorena Gómez. Així com Natalia, Maikel Delacalle, Samurai, Rayden, Fabio, Yunke, Paula Cendejas, Sofia Martín, Malva, Raule i Charlie USG, entre d'altres artistes.

laSexta: Cristina Pardo i Dani Mateo

Posat de Dani Mateo i Cristina Pardo com a presentadors de les Campanades de laSexta
Cristina Pardo i Dani Mateo | Atresmedia

Cristina Pardo i Dani Mateo es tornen a posar al capdavant de les Campanades de laSexta per acomiadar el 2023 i donar la benvinguda al 2024. Una oferta diferent, on la parella aportarà humor i emoció al canvi d'any des de la tradicional Porta del Sol. Aquest any , el públic també ha decidit Dani Mateo en l'última nit de l'any, que pot ser Agent 0,07, ren nadalenc o elf talludit.

Abans de les Campanades, laSexta emetrà en prime time un especial d''El Club de la Comedia' , coincidint amb els 20 anys de la seva estrena a Antena 3. Amb Dani Mateo com a gran mestre de cerimònies, aquest especial es planteja com un roast que repassarà les situacions còmiques que es presenten en aquestes típiques dates nadalenques. Amb ell veurem com a monologuistes Valeria Ros, Txabi Franquesa, Iñaki Urrutia, LaLaChus i Lamine Thior.

Cadenes autonòmiques: des de Miki Núñez i Laura Escanes fins a Manu Sánchez i Olga Carmona

Posat de Miki Núñez i Laura Escanes com els presentadors de les Campanades de TV3
Miki Núñez i Laura Escanes | 3Cat

 • TV3 (Catalunya):Laura Escanes i Miki Núñez
 • Canal Sus (Andalusia): Manu Sánchez i Olga Carmona
 • Telemadrid (Comunitat de Madrid): Alicia Senovilla i Jota Abril
 • À Punt (Comunitat Valenciana):Ximo Rovira i Àlex Blanquer
 • TVC (Illes Canàries):   Eloísa González, Wendy Fuentes, Elvis Sanfiel i Dani Calero
 • Aragón TV (Aragó):Blanca Llis, Mariano Navascués, Lucas Langarita i Leyre Urdiáin
 • TVG (Galícia): Xosé Ramón Gayoso, Rocío Durán i Noelia Rey
 • CMM (Castella-la Manxa): Mariló Leal, Carlos Macías i Lucía Escribano
 • Canal Extremadura (Extremadura): Álvaro Martín Uriol, Estefania Fernández i Leticia Antúnez
 • TPA (Principat d'Astúries): Ana Francisco, Nerea Vázquez i Carlos Mesa
 • ETB1 (País Basc en basc): Nerea Reparaz, Julen Telleria i Miren Nogales
 • ETB2 (País Basc en castellà) Àfrica Baeta, Ane Ibarzabal i Egoitz Txurruka
 • RTRM (Múrcia): Kika Frutos i Óscar Martínez