Captura d'Ayla en xoc a Germans

La veritat està a punt de sortir a la llum al capítol 'Hermanos' de dilluns 1 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Ayla no es pot creure que Akif fos capaç d'empènyer un home d'un edifici.

Antena 3 emet aquest dilluns 1 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega d''El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible a atresplayer.

Al capítol d''Hermanos' aquest dilluns 1 de gener a Antena 3, Ayla es va quedar en xoc. Va descobrir per casualitat el vídeo en què Akif Atakul empenyia al buit un home, sense saber que aquest home és el pare dels Eren.

D'aquesta manera, Ayla està molt preocupada per si Akif va matar aquest home. Amb els nervis, li caurà el telèfon i es trencarà la pantalla. És per això que la mare de Berk portarà el mòbil a arreglar per poder tenir les proves que demostrin el que ha fet Akif.

Akif al capítol de Germans del dimarts 22 d'agost
Akif a 'Hermanos' | Atresmedia

Aliè al que ha descobert Ayla, Akif segueix amb els seus jocs entre Nebahat i Suzan. Mentrestant, Suzan està cada cop més unida a Ahmet. Per part seva, Sevval està gelosa de Suzan i l'amenaça per acostar-se al seu exmarit.

A més, Oğulcan segueix molt trist pel comiat d'Afra. Süsen intenta reprendre el contacte amb Ömer i fa tot el possible per estar a prop seu. Finalment, Sarp està molt enfadat amb Süsen per haver-lo deixat i l'amenaça de explicar com van morir Kadir i Leyla.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Ömer, en xoc, després de conèixer qui és el seu pare a Germans
Ömer a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. Dilluns 20 de novembre la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 14,4% i 1.246.000 televidents. Mentrestant, dimarts 21 de novembre es va mantenir líder, però va baixar a un 13,7% amb 1.238.000 espectadors fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i Orient Mitjà.