Fotografia de Poty Castillo envoltat de pernils a Sabor a Madrid, el seu nou programa de Telemadrid

Poty Castillo salta a Telemadrid amb 'Sabor a Madrid', un viatge culinari

Poty Castillo presenta a Telemadrid 'Sabor a Madrid', un viatge culinari pel Madrid més exquisit, que posa en valor la seva gent i els seus productes.

Poty Castillo arriba al cap de setmana de Telemadrid, a partir de les 13:30h, amb 'Sabor a Madrid'. Es tracta d'un deliciós viatge culinari que explorarà els secrets i els sabors de la cuina madrilenya. És un recorregut en què els espectadors se sorprendran en descobrir la riquesa i qualitat gastronòmiques de la Comunitat de Madrid, els amants de la gastronomia i els professionals dedicats als diferents sectors implicats en aquest ram.

El popular presentador i coreògraf s'embarcarà a la recerca de les receptes més representatives de Madrid. Explorarà la seva història i el seu sabor amb experts i aficionats gastronòmics. Crearà plats tradicionals amb ingredients frescos recollits directament de les granges i mercats locals.

D'aquesta manera, a cada episodi, Poty estarà acompanyat per un xef convidat, professional o aficionat. Recorreran els racons més emblemàtics de cada barri o localitat que visitin, i amb què emprendrà una expedició als bulliciosos mercats, les pintoresques botigues locals i fins i tot les hortes i granges. Tot a la recerca dels ingredients necessaris per crear el plat del dia.

Finalment, amb tots els ingredients reunits, el convidat no només elaborarà la recepta, sinó que descobrirà la història, les tradicions i els secrets ocults darrere de cada ingredient. Així com el cor de la cuina castissa i com aquests plats, que han estat acuradament preservats a través de generacions.

Així serà l'estrena de 'Sabor a Madrid'

En la seva estrena del dissabte 20 de gener, Poty visitarà Chinchón amb Miriam Hernández. És una cuinera xinxonenca que té el secret de les millors receptes de la seva localitat: el producte. L'excusa perfecta per conèixer Reinaldo, agricultor i recol·lector d'alls, senyal d'identitat de Chinchón; oa Roberto, responsable dels Cellers del Nero, premiats com el millor vi de Madrid el 2023.

El diumenge 21 serà el torn de les croquetes de porro i bacó fumat de Bustarviejo. Poty, acompanyat per la cuinera Amarilis Gómez, visitarà Pedro Pastor, especialista en la preparació de fumats. Així com la naturòpata Paula Cañamero i el seu hort, d'on trauran els millors porros de la Serra de la Cabrera.