Cris i Bea

Vota: A qui vols salvar de la setena nominació d''OT 2023'?

Cris i Bea són els setès nominats d''OT 2023': vota a la nostra enquesta qui és la teva favorita per salvar-se.

'OT 2023' ja té els seus setès nominats després de la Gala 7. Prime Video ha emès una nova gala del talent xou presentat per Chenoa, en què els concursants s'han tornat a enfrontar al jurat després d'interpretar diversos duos. Una nit que ha deixat Cris i Bea com a nominats i exposats a la decisió del públic d''OT 2023'.

Recordem que les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es fan únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta. Com a novetat, els fans poden votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'.

*Pots votar una vegada al dia

Així han estat les setenes nominacions de 'OT 2023'

Abans de les nominacions, els concursants d''OT 2023' han conegut qui és el favorit de la setmana, que ha estat votat pel públic. Els tres més votats han estat Juanjo, Ruslana i Lucas. Tot i això, Juanjo ha estat el més votat i ha pogut creuar la passarel·la.

Pel que fa al jurat, compost per Pablo Rouss, Cristina Regatero, Buika i Rozalén, ha proposat Martin, Cris, Lucas i Bea per abandonar l'acadèmia. Els professors han salvat Lucas, mentre que els companys, amb 3 vots, han tret de la llista Martin.

  • Juanjo: Martin
  • Ruslana: Martin
  • Álvaro: Bea
  • Chiara: Martin
  • Naiara: Bea
  • Paul: Bea
  • Lucas: Cris

D'aquesta manera, Cris i Bea són els setè nominats d''OT 2023'. Recordem que els nominats obriran la Gala 8 amb un tema en solitari, que ells mateixos hauran escollit. Pel que fa a la resta de concursants, continuaran formant duos amb les cançons que els assigni Noemí Galera durant el repartiment de temes.