Cartell de la segona temporada de Mixtape a Playz

Playz recupera 'Mixtape' amb els artistes més importants de la música urbana

'Mixtape', l'icònic programa de Playz, torna amb les veus més rellevants de l'escena urbana actual.

'Mixtape', l'icònic programa musical de Playz, torna al canal digital de contingut jove de RTVE. El 2019, la seva primera temporada va marcar una fita en reunir les veus més rellevants de l'escena urbana com Rosalia, C. Tangana, Morad o Yung Beef, entre molts d'altres. El format va ser premiat amb el Lovie d'Or com a millor contingut digital d'entreteniment, i la primera vegada que RTVE s'alçava amb aquest reconeixement, el màxim guardó digital europeu.

D'aquesta manera, la segona temporada de 'Mixtape', el primer capítol de la qual ja està disponible a RTVE Play, no es queda enrere. Torna amb personalitats de la música espanyola i llatina, com Villano Antillano, Saiko, Nathy Peluso o Tokischa, entre d'altres. Els artistes analitzen el present de la indústria musical i algunes de les qüestions que envolten el panorama en aquest nou lliurament.

'Mixtape Vol. II' aprofita l'ocasió per obrir la perspectiva a Llatinoamèrica i tractar de fer un retrat més ampli sobre un moviment que s'ha fet global. Un moviment que es nodreix de petites escenes locals que s'influencien les unes a les altres. Samuel SLZR, Albany, Pablo Chill-E, Mala Rodríguez i DJ Playero són alguns noms que també es veuran.

MIXTAPE VOL. II - TRÁILER OFICIAL | ESTRENO 5 de febrero

Les principals personalitats espanyoles i llatines desfilen per la segona temporada de Mixtape per entendre millor la varietat i complexitat de l'escena. Un panorama musical que molts han simplificat a la darrera dècada amb conceptes com trap, reggaeton o autotune. I que demostra cada dia més que no té barreres ni entén d'etiquetes.

Produïda per Goroka, la nova temporada de 'Mixtape' compta amb cinc episodis que repassessin els temes més rellevants que envolten les noves generacions musicals a Espanya i Llatinoamèrica.

Així és el primer episodi de 'Mixtape Vol. II'

Cartell de la segona temporada de Mixtape a Playz
'Mixtape' | RTVE

El primer episodi de 'Mixtape Vol. II' arrenca amb Rels B i l'argentina Nicki Nicole, el malagueny Delaossa i els creadors de contingut Los Xavales. Reflexionen sobre l'èxit, les views i com la digitalització ha canviat el funcionament d'una escena musical cada cop més competent.

L'èxit, però, no és l'únic tema que aborda aquesta sèrie documental: l'ansietat, la percepció del barri i l'orgull de classe. També les lletres de les cançons i el paper de les xarxes socials són algunes de les qüestions sobre les quals 'Mixtape Vol. II' indaga a la seva segona edició. Recull les opinions de les principals icones de la nova generació de la música al món hispanoparlant.