Posat de Roberto Leal com a presentador de Pasapalabra, amb el rosco

Antena 3 amplia per sorpresa 'Pasapalabra' i s'emetrà també els dissabtes

Antena 3 ha pres una inesperada decisió amb 'Pasapalabra', ampliant la seva emissió a un sisè dia a la setmana.

'Pasapalabra', el concurs de més èxit de la televisió, arrenca l'any en gran. A més de continuar amb la seva emocionant competició cada tarda a Antena 3, el format arriba dissabte amb la 'Noche de Campeones'. És un espectacular torneig en què els concursants que han marcat els duels més llargs de la història de 'Pasapalabra' s'enfronten entre ells.

Quatre grans noms de 'Pasapalabra' tornen al concurs per veure's les cares: Orestes Barbero, Pablo Díaz, Luis de Lama i Javier Dávila. En tres programes especials de prime time, els concursants juguen per 3.000 euros a cada gala. El vencedor del torneig s'emportarà un premi de 25.000 euros i, si completa el Rosco, hi hauria un pot de 100.000 euros.

Captura d'Orestes Barbero a l'especial de 'Pasapalabra' d'Antena 3
Orestes Barbero | Antena 3

Orestes Barbero va estar durant 360 programes a 'Pasapalabra', va aconseguir un total de 130 vegades i es va emportar a casa 215.400 euros. Pablo Díaz va acumular un total de 260 programes al concurs, amb 146 victòries, guanyant el pot de 1.828.000 euros. Luis de Lama va estar 84 programes a 'Pasapalabra', amb 38 victòries en el seu haver, va aconseguir un premi de 39.600 euros. Javier Dávila, amb 76 programes i 42 victòries, va aconseguir marxar amb un premi de 26.400 euros.

Per celebrar aquesta gran nit de 'Pasapalabra', la gala tindrà més proves en què acumular segons. A 'Amb nou basta', l'equip haurà de dir de memòria una llista de paraules que tindran tema comú . Roberto donarà a cada membre de l'equip una paraula nova a cada torn i el concursant haurà de reproduir completa la llista de paraules que s'hagi dit, afegint-hi la nova.

Les audiències de 'Pasapalabra' a la tarda d'Antena 3

Captura de Roberto Leal com a presentador de Pasapalabra
Roberto Leal, presentador de 'Pasapalabra' | Atresmedia

'Pasapalabra' no deixa d'acumular excel·lents resultats. El programa d‟Antena 3 ha marcat el 2023 un 21,2% de quota de pantalla amb una mitjana de 2 milions d‟espectadors. És el segon programa més vist de tota la televisió el 2023, només per sota d''El Hormiguero'.

El programa presentat per Roberto Leal és líder absolut cada tarda. Va aconseguir durant l'any passat la distància històrica més gran amb el seu competidor, amb una distància de +12,4 punts. Cada vespre, el programa aconsegueix més de 4 milions d'espectadors únics.