Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3

Yildiz, enamorada, al capítol de 'Pecado Original' del divendres 29 de desembre

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz no deixa de pensar en Kerim i busca estratègies per cridar la seva atenció.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest divendres 29 de desembre. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest divendres 29 de desembre, Kaya està fart de la guerra que estan lliurant Ender i Sahika a casa seva. I és que sembla que la suposada treva entre Şahika i Ender no era de debò. Almenys per a la mare d'Erim, que amb l'ajuda de Caner ha aconseguit fer creure la seva cunyada que és l'aniversari de Kerim.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Şahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Şahika perd les formes per ell, de manera que en fer-la creure que és l'aniversari del directiu, li farà alguna cosa. ¿Quedarà en ridícul amb ell? Şahika descobrirà que Ender ha tornat a trair el pacte que van fer?

Per part seva, Yildiz no deixa de pensar en Kerim i busca estratègies per cridar la seva atenció. Tots dos se senten molt còmodes i feliços quan estan junts. Per la seva banda, l'estafador segueix endavant en el seu pla contra Halit, però la relació amb Yildiz ho podria fer malbé tot.

Finalment, Yigit demana matrimoni a Lila i ella s'emociona amb la proposta . Tots dos celebren el seu compromís amb Zehra i Çaner.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Yigit a Pecat Original d'Antena 3
Yigit a 'Pecado Original' | Mediaset

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.