Captura del retrobament entre Jessica Bueno i Luitingo a GH VIP

Jessica Bueno i Luitingo fitxen per un programa de Telecinco després de 'GH VIP'

Jessica Bueno i Luitingo ho explicaran tot sobre la seva relació en un nou programa de Telecinco.

Jessica Bueno i Luitingo seguiran explicant la seva història pels platós de televisió malgrat el final de 'GH VIP'. La parella, que es va conèixer al reality, explicaran a 'De Viernes' els detalls de la seva història d'amor i que els ha portat a trencar amb les seves parelles respectives. Explicaran en quin punt es troba la seva relació i com estan vivint el seu primer Nadal junts.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo xerrant al jardí de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo | Mediaset

A més, Alejandro Jiménez, fill de l'artista sevillana María Jiménez i de l'actor Pepe Sancho, serà el protagonista de l'Scoop del programade Santi Acosta i Beatriz Archidona. Protagonitzarà una entrevista en què parlarà en profunditat i sense embuts de la seva dura infància marcada per la mort de la seva germana Rocío. Així com per les contínues baralles dels seus pares que van portar un dia la seva mare a agafar una pistola per defensar-se de Pepe.

Alejandro Jiménez explicarà en detall com va ser la traumàtica separació dels pares, la denúncia per maltractaments que va interposar la seva mare contra Pepe Sancho. També narrarà la guerra mediàtica de la parella que va culminar amb la ruptura d'Alexandre amb el progenitor. A més, explicarà la seva decisió de treure's el cognom patern i com el seu pare va morir sol sense parlar-li. Igualment, recordarà la dura malaltia de la seva mare i com va viure la seva mort.

Posat de Beatriz Archidona i Santi Acosta durant la presentació de De Divendres a Telecinco
'De Viernes' | Mediaset

'De Viernes' rebrà també Isabel Jimenez, germana de María, que puntualitzarà el scoop del seu nebot, relatant els orígens humils de la seva família i la lluita de la seva germana per aconseguir el triomf. La convidada parlarà de com va exercir de mare amb Maria i que la seva relació fraternal es va deteriorar per culpa de Pepe Sancho.

A més, Ana Herminia Illas, parella d'Ángel Cristo García, acudirà a 'De Viernes' per parlar del Nadal més complert de la família Cristo-Rey. Narrarà els durs moments viscuts per la seva parella, que dues vegades va intentar treure's la vida amb una amb una pistola pertanyent al seu pare. Revelarà la veritable cara de Bárbara Rey i els menyspreus que va patir l'artista.

A plató, Hugo Arriazu, que va ser amic d'Ángel Cristo García, relatarà el comportament de la vedette després d'ajudar-la a fer xantatge al rei Joan Carles.