Logo de Ballant amb les Estrelles amb una silueta de dona

'Bailando con las Estrellas' confirma a l'ex d'un conegut cantant com a concursant

'Bailando con las Estrellas' fitxa una dissenyadora de joies i ex d'un conegut cantant.

'Bailando con las Estrellas' ja té la seva tercera concursant confirmada, després de Miguel Torres i Mala Rodríguez. El talent xou tornarà a les pantalles el dissabte 13 de gener de la mà de Jesús Vázquez i Valeria Mazza. A 'Bailando con las Estrellas', un grup de famosos aprendrà cada setmana diferents modalitats de balls de saló amb l'ajuda d'una parella de ballarins professionals en una emocionant competició.

D'aquesta manera, Elena Tablada és el tercer nom que se suma a la llista de concursants confirmats de 'Bailando con las estrellas'. "M'encanta ballar, soc cubana, de manera que ho porto a la sang", ha assegurat al seu vídeo de presentació. Afegeix, a més, que es troba en un procés de divorci i que travessa ratxes de alts i baixos, per la qual cosa participar en el concurs és un repte que l'ajudarà en l'àmbit personal i emocional.

Elena Tablada va estudiar Comunicació a la Universitat de Miami i, en acabar, es va decantar per estudiar Disseny de moda. Va ser en això darrer on va trobar la seva veritable vocació, per la qual cosa va decidir augmentar els seus coneixements sobre la matèria. Va triar instruir-se en el terreny del disseny d'accessoris, convertint-se així en dissenyadora de joies.

Captura d'Elena Tablada al vídeo de presentació de Ballant amb les Estrelles
Elena Tablada a 'Bailando con las estrellas' | Mediaset

A Espanya, Elena Tablada es va donar a conèixer a nivell mediàtic el 2006 per la seva relació amb David Bisbal, amb qui va tenir la seva filla Ella el 2010. Una relació que va acaparar moltes portades i titulars a mitjans de comunicació durant els sis anys que van estar junts.

A més, Elena Tablada té un passat televisiu a Mediaset. Molts anys abans de participar a 'Bailando con las estrellas' va ser col·laboradora en el format de Cuatro 'Que quieres que te diga'. A més, també va participar a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'.

El plató de 'Bailando con las Estrellas'

Muntatge de Jesús Vázquez i Vextremia Mazza
Jesús Vázquez i Valeria Mazza | Mediaset

La competició de 'Bailando con las estrellas' es desenvoluparà en un esplèndid plató de 1.400 m2. Estarà decorat amb una escenografia que fusiona la imatge del teatre amb l'estètica de les grans sales de ball i implementa també diversos elements tecnològics. El públic del plató es disposarà tant assegut a llotges com de peu al voltant d'una pista de ball de 10x15 metres, amb l'objectiu d'acostar els concursants.

L'escenari estarà envoltat per una gran pantalla central de 12,5 metres, dos laterals de 9x6 metres i nombroses pantalles més esquitxant la resta del decorat. Tres grans sales d'assaig i una de més anomenada 'Sala de les Estrelles', habilitades en un plató annex de 700 m2, completen l'escenografia.