Yildiz enverinada a Pecat Original

La pitjor notícia a Yildiz al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 3 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Asuman diu a Halit que Kerim va darrere de Yildiz i que intenta seduir-la.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 3 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 3 de gener, l'aniversari de Caner ha reunit la família Argun i els nous amics de Yildiz. La jove Yilmaz ha ficat la pota comentant davant de Mert i Kerim la gran fortuna que ha guanyat gràcies a la seva farinetes de nadons... No sap que en realitat són lladres professionals

A més, Zehra intentarà acostar-se a Mert perquè li va cridar l'atenció a la festa que el seu pare va donar fa uns dies a la mansió. Sembla que la jove està oberta a l'amor de nou, encara que no s'imagina on s'està ficant.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Per la seva banda, el soci de Kerim està preocupat perquè no vol que hi hagi distraccions en el seu objectiu com a lladres. Tem que Kerim s'enamori de Yildiz. Què passarà quan es descobreixi que aquests dos són lladres? Continuaran els seus acostaments amb Zehra i Yildiz?

Assumeixen diu a Halit que Kerim va darrere de Yildiz i que tracta de seduir-la. Després d'aquestes declaracions, Sahika entra al despatx de Halit assegurant que ella i Kerim són parella. Yildiz es queda molt afectada amb la notícia.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Halit a Pecado Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.