Repartiment de temes Gala 6 OT 2023

Repartiment de temes de la Gala 6 d'OT 2023': Quevedo, Belén Aguilera, Miley Cyrus...

Repartiment de temes: descobreix les cançons que cantaran els concursants d'OT 2023' en directe a la Gala 6.

'OT 2023' ja ha arrencat i una de les cites mítiques per als més fidels al programa és el repartiment de temes, ara el de la Gala 6 . Cada setmana, els directors de l'acadèmia anuncien als concursants que cançons interpretaran durant la següent gala. En aquesta edició, aquesta cita serà cada dimarts i aquesta sisena setmana, han estat Noemí Galera i Manu Guix els encarregats de repartir les cançons als concursants.

  • GRUPAL : "Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52" (2022) de Quevedo
  • Àlex : "Contigo" (2022) de Sebastian Yatra i Pablo Alborán
  • Paul : "When The Party's Over" (2019) de Billie Elish
  • Chiara : "Mía" (2020) de Belén Aguilera
  • Martin : "Alors On Danse" (2010) de Stromae
  • Lucas i Bea : "Eye Of The Tiger" (1982) de Survivor
  • Ruslana i Juanjo : "I put a spell on you" (1956) de Screamin' Jay Hawkins
  • Violeta i Álvaro : "Flowers" (2023) de Miley Cyrus
  • Cris i Naiara : "El Farsante” (2017) d'Ozuna

D'aquesta manera, els concursants hauran de defensar aquest tema per intentar evitar la cinquena nominació de la nova edició d'OT 2023' . Els participants seran jutjats per Pablo Rouss, Cristina Regatero i Buika. A més, cada setmana hi haurà un quart jurat que representarà un gran artista d'Espanya o Llatinoamèrica, com Miriam Rodríguez a la Gala 5.

Recordem que Chenoa presenta cada dilluns les gales setmanals de 'OT 2023' de 90 minuts, que tenen un alt nivell de producció. S'emeten en directe a Prime Video i seran més dinàmiques, centrades en les actuacions musicals dels concursants ajustant-se a l'horari de màxima audiència. Per primera vegada, Noemí Galera i alguns dels professors de l'Acadèmia estaran al plató durant la gala, cosa que els permetrà interactuar amb la presentadora i els concursants.

Les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es faran únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta. Com a novetat, els fans podran votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'. Pel que fa al vot del favorit, es manté com un de sol.