Captura de Yildiz enfadada a Pecat Original d'Antena 3

Secrets i promeses al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 21 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Asuman i Yildiz uneixen en secret Çagatay amb el seu pare.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 21 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer.

Asuman ha anat a visitar Hassan Ali per agrair-li com s'ha portat bé amb Yildiz. Li ha deixat clar que els ha caigut bé a ella ia la seva filla. A més, sembla que la mare de la jove Yilmaz està molt interessada a l'empresari.

D'aquesta manera, al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 21 de febrer, Asuman i Yildiz uneixen en secret Çagatay amb el seu pare. Tots dos parlen, però Çagatay està molt dolgut perquè el va abandonar. Hassan promet que se'n va anar de casa perquè no podia viure amb la seva mare, però assegura que sempre l'ha volgut.

Ender seriosa a Pecat Original
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Per la seva banda, Mert i Sahika s'intenten perjudicar mútuament a l'empresa. Hassan reuneix tots dos i suggereix que arreglin les seves diferències. El que cap no s'imagina és que Hassan tenen els seus propis plans. A més, Hassan continua buscant la manera de guanyar-se la confiança i l'afecte d'Ender.

Çagatay prepara una cita especial per a Yildiz. Aconseguiran tornar a ajuntar pare i fill?

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social Y ahora Sonsoles ' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.