Captura dels concursants d'OT 2023 cantant

'OT 2023': Quins dies estaran fora de l'acadèmia per Nadal els concursants?

Els concursants d''OT 2023' abandonen l'acadèmia per passar el Nadal amb els familiars.

Els concursants d''OT 2023' abandonen l'acadèmia per Nadal. Aquests dies tan especials, el programa paralitzarà les emissions perquè els participants puguin estar amb els seus familiars. Només seran uns dies, però els participants podran estar exposats a tota la informació de l'exterior després d'un mes aïllats a ' OT 2023 '.

"La direcció del programa ha decidit que el diumenge 24 us anireu a casa a passar el Nadal amb les vostres famílies. Tornareu el dimarts 26 al matí i anireu arribant escalonadament i a les 16 hores hi haurà repartiment de la gala 5", els comunicava Noemí Galera la notícia. Per tant, els concursants d''OT 2023' estaran tres dies fora de l'acadèmia.

"Us recomanem que no mireu les xarxes socials i us donem l'opció de deixar el vostre mòbil aquí. Us acompanyarà un familiar per anar-vos-en i un altre en tornar. Com la directora de l'acadèmia us recomano que ho deixeu aquí, no ho necessiteu, aneu a estar acompanyats”, els recomanava Galera.

Captura dels concursants d'OT 2023 al sofà
Concursants d''OT 2023' | Prime Video

“I m'agradaria que les vostres cases no es converteixin en el santuari de Lourdes i que sigui un Nadal com hagués estat l'any passat. Us recomano que estigueu amb les vostres famílies i aprofiteu el temps amb elles", afegia la directora.

D'aquesta manera, reiterava que no han d'entrar a les xarxes socials: "No estigueu pendent del que es diu perquè això no canviarà, però si us pot canviar a vosaltres en el transcurs del programa. El que diguin no canviarà i agradar tothom és impossible", concloïa Noemí Galera.

Captura de Noemí Galera a l'acadèmia d'OT 2023
Noemí Galera | Prime Video

Recordem que no és la primera vegada que els participants d''Operación Triunfo' surten de l'acadèmia per Nadal, ja que ha passat en més d'una edició. L'última va ser a 'OT 2017', quan Aitana, Amaia, Alfred, Ana Guerra, Cepeda, Roi i la resta de concursants van viure la nit de Nadal amb les seves famílies. A més, a 'OT 2020' també es va trencar obligadament l'aïllament per culpa de la pandèmia.

A més, com ha revelat Noemí Galera, en el seu retorn hi haurà el repartiment de temes de la gala 5. Un lliurament a què arriben com a nominats Salma i Álex, exposats a l'opinió del públic. Prèviament, a les 00:00h de la nit del 24 al 25 de desembre, Prime Video llançarà la gala de Nadal, que es va enregistrar el dijous 21 de desembre.