Muntatge de Telepasió, Nit de Nadal Amb tu i La teva cara em sona

Guia per no perdre't res aquesta Nit de Nadal: de Telepasión a 'Tu cara me suena'

Les cadenes emeten una programació especial aquesta Nit de Nadal, com Telepasión amb Patricia Conde o Christian Gálvez a Telecinco.

Les principals cadenes de televisió alteren la programació aquest diumenge 24 de desembre per emetre especials per la nit de Nadal. Després del Missatge de Sa Majestat el Rei, els canals emetran programes d'allò més musicals per viure aquesta nit tan especial amb la família. Repassem en aquesta guia tot el que emetran La 1, Telecinco, Antena 3, La 2, Cuatro i laSexta.

La 1: Telepasión i la música de Pablo López i Camela

Fotografia d'Aitor Albizua, Patricia Conde i Rodrigo Vázquez com a presentadors de Telepasión a La 1
Telepasión | RTVE

Amb molt d'humor transcorre 'Nadio es perfecto', l'especial de 'Telepasión' d'aquest any per a la nit de Nadal. Una història plena de música i ball que comptarà amb la presentació de Rodrigo Vázquez, Aitor Albizua i Patricia Conde. L'especial reunirà les cares de RTVE aquesta nit tan especial, amb escenaris a Madrid, Toledo, Benidorm, Sevilla i Barcelona.

Després, dos grans noms de l'escena musical del nostre país protagonitzaran una de les nits més musicals de la temporada: Pablo López i Camela. El músic malagueny compartirà nit amb artistes com Manuel Carrasco, Sebastián Yatra, Raphael, Ana Belén, Niño Raro, Luis Fonsi, Trevor Horn i Antonio Orozco. I després, '30 anys Contigo' en què Camela, els reis de la tecnorumba, cantaran amb Taburete, El Arrebato, Rubén Martín, María Peláe, Pastora Soler, Beret, Alaska i Vicco.

Tancarà la nit 'Viaje al centro de la tele' que, per vuitè any, oferirà una edició especial de dues hores de durada: 'Quina nit la d'aquell segle'. Un recorregut per les millors cançons del segle XX cantades en castellà de la mà de Santiago Segura. Tot en format karaoke per a que els espectadors des de casa puguin seguir el ritme.

Telecinco: 'Nochebuena contigo' amb Christian Gálvez i Verónica Dulanto

Fotografia de Christian Gálvez i Verónica Dulanto als especials de Nit de Nadal i Cap d'Any de Telecincoo
Christian Gálvez i Verónica Dulanto | Mediaset

Com ja ve sent habtiual Telecinco oferirà la gala 'Nochebuena contigo' presentada per Christian Gálvez i Verónica Dulanto. Comptarà amb les actuacions d´Ana Mena, Blas Cantó, Gloria Trevi, Ana Guerra, Omar Montes, Sergio Dalma, Edurne, Nil Moliner, Ruth Lorenzo o Blanca Paloma. Així com Miguel Poveda, Conchita, Beret, Andy i Lucas, Pastora Soler, Antonio José, Marlon, Lérica, José Mercé, David DeMaría, Efecto Pasilloís, Marc Seguí, Medina Azahara i Tamara, entre d'altres.

Antena 3: 'Lo mejor de cada casa' i 'Tu cara me suena'

La nit de Nadal, Antena 3 oferirà 'Lo mejor de cada casa' , amb una selecció amb les imatges més divertides, impactants, sorprenents de les cadenes d'Atresmedia el 2023. A més, la música i espectacle televisiu seguiran de la mà de l'habitual refregit de 'Nochebuena con Tu cara me suena'. Serà el repàs més complet a les millors actuacions de la història del programa, les més emocionants, les guanyadores, les més divertides...

Manel Fuentes assenyalant a càmera a La teva cara em sona
'Tu cara me suena' | Atresmedia

La 2: marató de 'Como nos reímos'

La nit de Nadal, a partir de les 21:15, 'Como nos reímos' promet sis hores d'humor i rialles. Després del missatge del Rei, especial d'Eugeni d'una hora de durada. A les 22.15 hores, estrena d''El Trono del Humor', una entrega inspirada en 'Juego de Tronos' que buscarà entre els mestres de l'humor el còmic que ocupi el més alt. Romanços, traïcions, invasions, viatges, mapes, dracs i molt d'humor. I després, fins a les 03:00 del matí, recupera els lliuraments 'Cuentachistes', 'Ley & Orden' i 'Los chistes'.

Cinema a laSexta i Cuatro

Finalment, les cadenes secundàries apostaran per cinema després del Missatge de Sa Majestat el Rei.

laSexta emetrà 'El taquillazo: US Marshals', on Mark Sheridan, exagent secret, és acusat de l'assassinat de dos agents més, és arrestat i traslladat amb avió a una penitenciaria juntament amb altres presos. Durant el viatge, té lloc una revolta a bord i la nau pateix un accident, cosa que li permet escapar. Comença llavors una implacable persecució per part de l'agent federal dels marxals San Gerardo, que fa anys va viure una experiència similar perseguint el doctor Kimble, un famós fugitiu.

Cuatro apostarà per la mítica "Pretty Woman". Edward Lewis, executiu d'altes finances i multimilionari, recull al seu cotxe, per casualitat, Vivian, una prostituta barata, en un barri de Los Angeles. Després de passar-hi la primera nit, li ofereix 3000 dòlars perquè passi amb ell tota la setmana i l'acompanyi a diversos actes socials.