Captura de Yildiz i Ender enfadades a Pecado Original d'Antena 3

La discussió entre Yildiz i Ender: capítol de 'Pecado Original' del dilluns 22 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Ender s'enfada molt amb Yildiz pel que ha fet.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 22 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 22 de gener, Yildiz està convençuda que Şahika ha tingut alguna cosa a veure en la separació d'Ender i Kaya. Per això no li ha importat convidar-la, amb el seu advocat, a sopar a la mansió. Yildiz i Şahika no deixaran de llançar-se indirecta, però l'advocat intentarà generar un clima de pau entre elles.

Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Asuman advertirà a la seva filla que no s'ha de ficar en els problemes que tinguin Ender i Kaya. Us recordarà que perillosa que pot ser Şahika. Yildiz descobrirà què ha fet Şahika?

No obstant això, Ender s'enfada molt amb Yildiz. Ha descobert que ha celebrat un sopar a casa seva amb Kaya i Sahika i decideix bloquejar-lo a totes les xarxes socials. L'endemà, Ender recrimina a Yildiz que només li interessa els diners de Halit, però que està enamorada de Kerim .

Yildiz intenta explicar a Ender que no és amiga de Sahika. Ara està preocupada per si Halit ha sentit la discussió que han mantingut totes dues.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.