Yildiz a Pecat Original

Decepció i un robatori al capítol de 'Pecado Original' del dijous 28 de desembre

Al nou capítol de 'Pecado Original', Halit creu que Yildiz se n'ha tornat a enamorar, però la realitat és un altre.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 28 de desembre. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 28 de desembre, Kerim ho té tot planejat per robar els diners del hòlding. Tot i això, el seu soci tem que Yildiz sigui una distracció en el seu objectiu com a lladres. I és que l'estafador s'ha enamorat de debò de la que era l'exparella de Halit, mentre que vol tornar amb ella.

A més, Şahika ha aconseguit una vegada més crear un terratrèmol en la relació entre Kaya i Ender. En ser vista com la responsable del rapte de Zehra davant de tots, ha decidit deixar anar una bomba per desviar l'atenció. Li ha revelat al seu germà que Ender posseeix el 10% de les accions del Holding Argun i s'ho ha estat amagant tot aquest temps.

Kaya no dóna crèdit amb el que ha fet la seva dona, però una vegada més ha estat un pla de Şahika. L'advocat s'ha enfadat molt amb Ender. La mare d'Erim no ha tingut més remei que reconèixer que té les accions davant de tothom.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Capítol de Pecado Original de dimecres 12 de juliol
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.